TNA جایی که پسران بزرگ بازی می کنند! جزئیات در مورد نامهای بزرگ!
[align=center]
طبق اخبار تاکنون نام های بزرگی برای پیوستن به تی ان ای اعلام شدند.
خود کمپانی تی ان ای اعلام کرده است که 6 الی 7 نام بزرگ را به زودی در اختیار خواهد داشت.
بسیاری از آن ها امشب ( ایمپکت چهار ژانویه ) در این کمپانی حاضر خواهند شد و بسیاری هم در هفته های آینده خواهند پیوست.
این نام ها شامل Ric Flair, Rob Van Dam, Paul Heyman و Sid هستند به علاوه افرادی مانند Scott Hall , Sean " X-Pac " Wltman که حضور آن ها برای امشب قطعی شده است.
حضور پال هیمن هنوز کاملا قطعی نیست ، آر وی دی خواهد پیوست اما نه امشب همچنین حضور سید جاستیس نیز قطعی شده اما به علت آسیب دیدگی اخیر او با تاخیر افتاده است که احتمالا در هفته های آینده شاهد حضور سید جاستیس خواهیم بود.
احتمال زیادی داده می شود که آنجلینا لاو امشب دوباره به تی ان ای بازگردد.
اسکات هال و شان والتمن از شانس های بزرگ تی ان ای امشب خواهند بود. هال در جشن شب گذشته به مردم گفته است که که فردا ( امشب ) والتمن با او خواهد بود !
هال همچنین اعلام کرده است که سعی می کنهد تا کوین نش را راضی کند تا موهای خود را دوباره با رنگ سیاه بازگرداند!!
کن اندرسون ( آقای کندی ) نیز احتمال داده می شود که یکی از حاضران امشب تی ان ای طی قرار داد برای کشتی گرفتن باشد.
همانطور که اعلام گردید جف هاردی نیز یکی از تماشاگران ویژه ایمپکت ، امشب خواهد بود!
شاید بزرگترین سورپرایز برای مردم امریکا اولین حضور هاک هوگن در تی ان ای باشد!
احتمال داده شده است که استینگ نیز امشب در جریان ایمکت حضور داشته باشد زیرا بر اساس بسیار از منابع استوری لاینی را با هاک هوگن آغاز خواهد کرد.
نکته جالبی که منتشر شده راک هم ایمپکت را امشب به راء ترجیح داده و اعلام کرده که من ایمپکت را تایید می کنم!!!
جی بی ال هم طی بیانیه ای برای هر دو کمپانی آرزوی موفقیت کرده و اعلام کرده است که از بازگشت جنگ دوشنبه شب ها خیلی خوشحال است. در این بیانیه جی بی ال اعلام کرده که احترام زیادی نسبت به بیشاف قائل هست و همچنین بر هاک هوگن بسیار باور دارد!
و نکته جالب دیگر برای طرفداران دبلیو دبلیو این است که اعلام شده برت هارت ( :34::34::34::34: ) امشب تنها نخواهد آمد.
همچنین بر طبق اخبار پیشین برت هارت ملینا را بهترین کشتی گیر زن معرفی نمود بر همین اساس گفته می شود که این بهانه ای است که او با ملینا یک استوری لاین آغاز کند. احتمال داده می شود که ملینا از این جمله خوشش نیامده و به گوش برت هارت سیلی می زند.
[/align]
RE: TNA جایی که پسران بزرگ بازی می کنند! جزئیات در مورد نامهای بزرگ!
چقدر جنجالی شده این روزها ..
باور کنید اگه 1-2 ماه اینطوری جنگ پیدا کنه , شاهد ترقی جفت کمپانی ها خواهیم بود و این به نفع ما , کسایی هستش که Wrestling میبینیم .
راست میگه بیخیال TNA و WWE . بیگی فقط Wrestling رو.......
تواین روزا فقط مونده مکمن بگه منم از TNA خوشم میاد.......:17:
ای جان .. حیف من فردا امتحان ریاضی دارم :17: 3 ماه منتظر امشب بودم حالا ... اگه بشه الان میخوابم که ساعت 3 بیدار شم ..
Chiko
:5: :5: :5: :5: :5:
چي ميشــه اوني كه برت هارت گفته امشب تنها نخواهد امد . سالار بيل گلدبرگ باشه :24: يا مستر استانر :4: .
به هر حال امشب با حضور برت هارت . دبليو اي از نظر رتينگ ميبره . بايد ديد تي ان اي به بالايه 2 ميرسه يا نه :4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
بايد ديد تي ان اي به بالايه 2 ميرسه يا نه :4:
کتاب تخیلی زیاد میخونی ؟ :70:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wwestar
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
بايد ديد تي ان اي به بالايه 2 ميرسه يا نه :4:
کتاب تخیلی زیاد میخونی ؟ :70:
شمـــا بــرو كتــاب درسيـتــو بخــون كـــاربـر عزيــر !
==
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wwestar
فعلا که کتاب اقا دارن تخیلی کار میکنن ... ما که داریم حقیقی کار میکنیم ! :21:
تخيــل اسـت كـه واقعيـت هــارو ميســـازه !
حالا هر کدومتون کتاباتون باحالتره بده ما نیز بخونیم :4:
فعلا که کتاب اقا دارن تخیلی کار میکنن ... ما که داریم حقیقی کار میکنیم ! :21:
جناب مستطاب wwestar،به نظرت بهتر نبود به جاي قلمبه انداختن و گفتن جمله طعنه آميز و تحريك كننده "كتاب تخيلي زياد ميخوني"،خيلي راحت مينوشتي مثلا "به نظر من تي ان اي به فلان دليل و بهمان علت،هيچوقت به ريتينگ 2 نميرسه"؟؟؟
من نميدونم ماها چرا وقتي با نظر كسي موافق نيستيم،ميايم يه تيكه ميندازيم و ميزنيم تو سر طرف...