راک پیشنهاد WWE را رد کرد!
[align=center][size=medium]از گوشه و کنار خبر رسیده که دواین " د راک " جانسون به پیشنهاد WWE جواب منفی داده است![/size]
[size=small]مسولان WWE در ابتدا برای راء هفته بعد که مهمان ویژه اش مشخص شده، به راک پیشنهاد حضور در راء رو داده بودند که این پیشنهاد مورد قبول راک قرار نگرفت.او در جواب به WWE اعلام کرد که علاقه ای به مهمان ویژه شدن راء ندارد.
دلیل این پیشنهاد این بوده که هفته بعد هم WWE در جنگ اما این بار با یو اف سی خواهد بود به همین خاطر اونها قصد داشتن با آوردن مهمان ویژه ای قوی در این رقابت نیز سربلند باشند که راک به آنها جواب منفی داد.
لازم به ذکر است که کمپانی همچنان به تلاش خود برای متقاعد کردن راک ادامه میدهد و تلاش اصلی آنها برای راضی کردن راک به مسابقه دادن با جان سینا در رسلمینیا است که این امر نیز دور از نظر می باشد.[/size][/align]
RE: راک پیشنهاد WWE را رد کرد!
آرمان جان یادته چند وقت پیش راجعبه بازگشت راک چی گفتی ؟
گفتی وینس یک Wink بده راک اومده . چند تا شایعه هم درست شد و شما شاد شدی
من خودم با این برادر راک مکالمه روزانه دارم اون وقت حرف من رو ردی می کنید ؟
نقل قول:
از کجا معلوم این شایعه نباشه ؟ ( قصد توهین به نویسنده ی اخبار نیست . )
کلاً وقتی وینس بتونه " برت هارت " رو راضی کنه تا به شوء برگرده و درباره ی اتفاقات Montreal screwjob استوریلاین اجرا کنه , قبول کن , راک خیلی سهل تره ...
خلاصه این خط ( - ) این نشون ( * ) این هم کلاه زرنشون ( :70: ) ببین برادر میاد یا نه ؟
اگر برت هارت برگشته نصف بیشترش حتما به خاطر مشکل مالی و همچنین کهولت سنش هستش و این که هیچ فعالیتی هم نمیتونه داشته باشه . ولی راک چی ؟ به طور میانگین سالی سه تا فیلم بازی می کنه همشون هم فیلم های زیبا و معتبر هستند )
نقل قول:
دوست عزیز
همین راک هم تو 300 مین سالگرد اسمکدان هم که دیدید قبول کرد خودش رو نشون بده , چرا ؟!
شاید به دلیل همین کهولت سنش باشه ...
به هر حال اون موقعی که من این حرفو زدم , راک هم در اسمکدان حضور پیدا کرد .
یک حضور چند دقیقه ای که اون هم فقط و فقط به خاطر تبلیغات وینس بود و خدا میدونه وینس چقدر برای همون چند دقیقه به راک اصرار کرده و بهش پول داده که چند دقیقه حضور داشته باشه .
به نظر شما ( دوست عزیز ! ) حضور چند دقیقه ای خیلی بربط به فعالیت داره ؟ اون هم شرکت در مسابقات ؟!
نقل قول:
ببین دوست عزیز اونش رو دیگه من نمیدونم وینس چیکار کرده
ولی هر کاری کرده , راک Wink وینس رو پذیرفته .
بله حق با شماست دوست عزیز . ولی فقط یک Wink نبوده . خدا میدونه قبلش چه التماس ها و پول هایی هستش که نداده !
نقل قول:
آره دوست عزیز
در هر حال قبول کرده .
دوست عزیز مهم اینه که چی رو قبول کرده . مثلبرت هارت کشتی گرفتن در هنگام ناآماده بودن و یا فقط حضور چد دقیقه ای برای شادی دل هواداران ؟
از کجا معلوم این شایعه نباشه ؟ ( قصد توهین به نویسنده ی اخبار نیست . )
کلاً وقتی وینس بتونه " برت هارت " رو راضی کنه تا به شوء برگرده و درباره ی اتفاقات Montreal screwjob استوریلاین اجرا کنه , قبول کن , راک خیلی سهل تره ...
نقل قول:
خلاصه این خط ( - ) این نشون ( * ) این هم کلاه زرنشون ( 70 ) ببین برادر میاد یا نه ؟
اگر برت هارت برگشته نصف بیشترش حتما به خاطر مشکل مالی و همچنین کهولت سنش هستش و این که هیچ فعالیتی هم نمیتونه داشته باشه . ولی راک چی ؟ به طور میانگین سالی سه تا فیلم بازی می کنه همشون هم فیلم های زیبا و معتبر هستند )
دوست عزیز
همین راک هم تو 300 مین سالگرد اسمکدان هم که دیدید قبول کرد خودش رو نشون بده , چرا ؟!
شاید به دلیل همین کهولت سنش باشه ...
به هر حال اون موقعی که من این حرفو زدم , راک هم در اسمکدان حضور پیدا کرد .
نقل قول:
ک حضور چند دقیقه ای که اون هم فقط و فقط به خاطر تبلیغات وینس بود و خدا میدونه وینس چقدر برای همون چند دقیقه به راک اصرار کرده و بهش پول داده که چند دقیقه حضور داشته باشه .
به نظر شما ( دوست عزیز ! ) حضور چند دقیقه ای خیلی بربط به فعالیت داره ؟ اون هم شرکت در مسابقات ؟!
ببین دوست عزیز اونش رو دیگه من نمیدونم وینس چیکار کرده
ولی هر کاری کرده , راک Wink وینس رو پذیرفته .
نقل قول:
بله حق با شماست دوست عزیز . ولی فقط یک Wink نبوده . خدا میدونه قبلش چه التماس ها و پول هایی هستش که نداده !
آره دوست عزیز
در هر حال قبول کرده .
راك 39 سالشه.
از هانتر هم جوون تره.
مطمئن باشید اگه قبول کنه در راء هفته بعد بیاد ریتینگ را از راء هفته پیش خیلی بیشر میشه:34::34::34::34::34::34::34:
منم خ.استم حرف آرمان رو بزنم
مگه تو SD نگفت نوبت منه میهمان بشم؟!؟!حالا که وقتشه چو*س کلاس میزاره:4: