سوپرايز بزرگ در PPV جنيسيس!!!
[align=center]جرمي بوراش در يك مصاحبه ي خبري اعلام كرد در پي پي وي جنيسس يك نام بزرگ(استار)به رينگ مياد!!!و با TNA آغاز ميكنه كارو.
رسما يك سوپرايز بزرگ پيش رو داريم.
اين پي پر ويو در تاريخ 17 *ژانويه برگزار ميشه.[/align]
بايد ديد اينبار اين كمپاني چه فكري در سر داره؟!آيا دوباره از استارهاي سابق WWE هستن؟!
البته هيچ احتمالي داده نشده كه كي مياد!
د پين كلينك اين مصاحبه ي راديويي را با جرمي انجام داده.
RE: سوپرايز بزرگ در PPV جنيسيس!!!
معلوم هست ديگه سورپرايز باز با كي مي تونه باشه حتما استار سابق دابليو دابليو اي هست
اون دفعه جف رفت حتما اين دفعه چون مت رو به فستوس بازوندن شايد اين دفعه مت باشه:11:(شوخي بود)
با این کارایی که TNA میکمه احتمالا نفر بعدی Vince McMahon است.:11:
البته طرفدارایه TNA به جای اینکه فکر ضایه کردن ما باشند اینو بدونند که این نطر به نفع TNA هست.
با اين كارا TNA الان ميره بالا قدرتش ولي فكر آيندش نيست.
زماني كه wwe پيشرفت ميكرد استارها ي جوون رو آماده ميكرد كه نمونشون تيكر.سينا و...الانم ادامه ميده مثل هارت داينستي و....
ولي TNA داره استارهاي قديميه WWEرو مياره مثل هوگن.فلير.اسكات هال و...
به نظر من بايد فكر آينده باشه بيشتر!
البته نظر منه.
اقا حداقل دنبال کنید تی ان ای رو بعد بیاد بگید تی ان ای همه پیر هستند ... عجبا .. لینک زیر برین استعداد ها رو ببینید عزیزان من
http://www.tnawrestling.com/content/blogsection/5/37/
درسته ولي زماني كه گفتم WWE كي ميرفت از جاهاي ديگه استار بگيره؟
البته منم ميگم TNA الان موفق ميشه ولي آينده به نظرم WWe پيروزه.
به هر حال بحث بين WWE Vs. [color]TNA[/color] تمامي نداره و هيچكي حرف طرف مقابلرو قبول نميكنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Straight Edge
درسته ولي زماني كه گفتم WWE كي ميرفت از جاهاي ديگه استار بگيره؟
البته منم ميگم TNA الان موفق ميشه ولي آينده به نظرم WWe پيروزه.
به هر حال بحث بين WWE Vs. [color]TNA[/color] تمامي نداره و هيچكي حرف طرف مقابلرو قبول نميكنه!
کلی خندیدم خیلی حال دادی خدایی تمام WWE فن می گن آینده واسه TNA تو می گی TNA آینده نداره .
TNA داشت استاراش رو واسه آینده آماده می کرد ولی بعد یه ایده خوب اومد که از استارای قدیمی . کهنه کار که آمادن در کنار استارای جوان استفاده کنه و به کمپانیش سرعت بیشتری در تغیرات بده.
علی» از شکلک ها تحریک آمیز استفاده نکنید.
حالا ايشالا ميبينيم تو آينده WWE برندست يا TNA؟؟؟:33:
خوب الان TNA اگر استارا ي WWE رو نداشت چي ميكرد؟؟؟(بوكر تي.جف هاردي.كرت انگل.كوين نش.اسكات استاينر.رينو.هوگن.فلير.و حتي باريكلا آقا :4:و...)؟!؟!؟
كدوم wweفن گفت آينده كامل براي tna هست؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
يعني ديگه فقط تي ان اي استار جوون داره. تازه اگه اين استار هاي قديمي نبودند ريتينگ ايمپكت تا الان از 1 هم بالاتر نمي اومد.وليwwe به جزbret hart باز چه استار پيري داره(با هوگان مقايسه كنيد و نه با aj styles)؟!؟!؟! ولي wwe از همين الان داره به استار هاي جوونش اهميت مي ده اگه تونستين 10 تا بالا ي 40 سال تو wwe نام ببريد؟؟؟حالا تو تي ان اي 10 تا بالاي 50 سال هم به راحتي مي شود نام برد!! از آينده ديگه حرف نزنيد چون مي تونيد 10 تا استار كمتر از 30 سال تو تي ان اي نام ببريد؟!؟! ولي تو wwe راحت مي توان نام برد
كمتر از 30 سال توwwe(همون 10 تايي كه گفتم):
1.ايوان بورن2 و3.هارت داينستي(چون تيم هستند 2 تا حساب مي شوند)4.كودي رودز 5.تد ديبياسي 6.كوفي كينگستن7.د ميز 8.درو مك اينتاير 9.جان موريسن10.شيموس11.يوشي تاتسو 12.پريمو
__________________________________________________ __________________________________________________ _________________
راستي همون لينكي كه صفحه قبل main event گذاشته بود چرا توي اون پروفايل جف هاردي نبود؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ما كه نفهميديم آخر رفت تي ان اي يا نه؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
سلام
من عضو جديدم
خوش حالم مي بينم اينجا تي ان اي طرفدار داره...
ببينيد اگه بخوايم WWE رو با تي ان اي مقايسه كنيم تي ان اي هيچي كمتر نداره...
اي جي استايل كه جان سينا رو ميخوره...
شاون و كرت هم ميتونن با هم رقابت كنن....
جف كه سي ام پانكو لوله ميكنه...
هوگن با اينكه پير شده ولي ميتونه با تيكر رقابت كنه...
تيم 3d هم جريشو رو ميبره...
بوكر تي و ادج(دو غايب)
راينو و رندي
بابي لشلي و باتيستا
بازم بگم؟؟؟؟
بگم؟؟؟
بگم؟؟؟؟؟؟؟