طریقه ی باز کردن قفل در SD VS RAW 2010 برای PS 2
از آنجایی که طریقه باز کردن قفل های این بازی کمی با طریقه آن در کنسول های دیگر فرق دارد من این تایپیکو زدم که هر کی هر سوالی درباره ی قفل های این بازی و مراحل باز کردن قفل ها تو رسلمنیا ها داره بیاد بپرسه ومن در حد توانم جوابشو میدم من خودم بیشتر قفل های بازی رو باز کردم حدودا 4 یا5 تا قفل رو هنوز باز نکردم که حتما تا چند وقت دیگه اون ها روهم باز خواهم کرد و نحوه ی باز کردنشو خواهم نوشت
RE: طریقه ی باز کردن قفل در SD VS RAW 2010 برای PS 2
من همه رو تو rtwm باز کردم اما 3 نفر قفلن نیمیدونم چیکار کنم.فکر کنم چیت بخواد
من فکر نمیکنم چیت بخواد دوست عزیز شما همه ی رسلمنیا ها رو رفتی؟ رسلمنیا creat super star چی اونو رفتی یا نه؟
بله اونو رفتم.خودمو کشتم.:10:اگه میشه بهم بگید.[hr]
ایا استون کلد داره؟
اگر همه ی رسلمنیا هارو رفتی هنوز قفل داری نمیدونم چیکار باید بکنی ولی من فکر میکنم تو این چند تا رسلمنیا یک قفلی رو جا گذاشتی اگر هم نگذاشتی من بهت پیشنهاد میکنم که رسلمنیا رندی رو یک بار دیگه بری ولی ایندفعه درخواست کودی رو رد کنی بعد رسلمنیا رو ادامه بدی یا اگر دفعه ی قبلی پیشنهاد شو رد کردی ایندفعه قبول کن ودر مورد استون کلد من مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم که استون کلد رو برای پلی 2 نساخته باشن واحتمالا ساختنش
من موقع بازی با created superstar هفته سوم قفل میشه.
سی ام پانک توی این بازی لباس دوم داره چون لباس اولش خیلی مسخره است؟
آقا من فکر نمیکنم نیازی به تاپیک باشه چون باز کردن قفل ها در نسخه ی PS3 و PS2 و XBOX 360 یکی هست !
اینم تاپیک : http://iranwwe.net/showthread.php?tid=20466&action=lastpost
یکی امتحان کنه و جوابشو بگه ! ولی میدونم که یکیه !
اقای c.mpunk سی ام پانک در این بازی لباس دوم نداره آقای the shadow اگر متن اولیه که من نوشتم رو بخونید من این تایپیک رو برای این زدم که طریقه ی باز کردن قفل ها برای پلی 2 یکمی با کنسول های دیگه فرق میکنه مثلا شما برای x box باید برای باز کردن باب اورتون فستوس رو بدون کتک خوردن ببرید ولی برای پلی 2 بدون زدن مشت ولگد ببرین و مثال های دیگه ولی اگر شما فکر میکنیم تاپیک زایده حذفش کنین ممنون[hr]
آقای taekwondo شما هم یکم منظورتون رو واضح تر بگید ممنون
با سلام.
آقاي taekwondo راست ميگه و اين اتفاق براي من هم پش مياد.وقتي تو RTWM با CREATED SU*P*ERSTAR ميري بازي تو هفته سوم كه يه بازي FATAL 4 WAY هستش وسط LOADING متوقف ميشه.من اولش فكر كردم مشكل از DVD بازيه رفتم يكي ديگه هم خريدم ولي بازم تو لودينگ هنگ ميكنه.اگه كسي ميدونه بايد چي*:ار كرد يا تجربه*اي چيزي داره مارو راهنمايي كنه كه دهم سرويس شده همه چيزا رو آزاد كردم فقط CREATED S*U*P*E*RSTAR مونده.
دمه همه گرم:34: