برنامه های احتمالی WWE برای رسلمنیا
به گزارش یک منبع آگاه در WWE وینس مکمن در حال برنامه ریزی استوری لاین ها و مسابقات برای پی پی وی رسلمنیا 26 هست و برنامه ها و مسابقات رسلمنیا اینگونه است :
1 . تریپل اچ در مقابل شیموس
2 . جریکو در مقابل اج
3 . مکمن در مقابل برت هارت
4 . رندی ارتن در برابر تد دیبیاسی
همچنین به دنبال یک درگیری بزرگ بین جان سینا و یکی از بزرگان و لجند ها هست . وینس مکمن آرزو دارد که جان سینا را با راک درگیر کند و شاهد مسابقه ی این 2 در رسلمنیا باشد . سال های پیش هم برنامه های ویژه ای همچون بازی با هوگان برای سینا داشتند که عملی نشد . البته درگیری او با راک فقط به نظر راک بستگی دارد و باید دید برنامه ی فیلم های راک چگونه است که با وضع حال جواب مثبت راک دور از تصور است .
البته هیچ وقت این پیشبینی ها درست از آب در نیامده و پیش از این شاهد بودیم حتی در صورت واقعیت این برنامه ها , وینس مکمن برنامه هایش را تغییر داده است .
RE: برنامه های احتمالی WWE برای رسلمنیا
ببين من واقعا تو يه سايت خيلي معتبر خوندم جف 99% برنده رانبل...
اول گفتم شرر و ور ولي 2-3 تا از دوستامم بهم اس ام اس دادن...
بعد رفتم اكانت جف تو تي ان اي رو ببينم چيزي پيدا نكردم...كسي چيزي ميدونه؟؟؟
شایان جان جف هاردی با TNA قرارداد بسته . بنا بر این تحت هیچ شرایطی نمیتونه در Wwe حضور داشته باشه . چه بره به این که بخواد در رویال رامبل شرکت کنه و برنده بشه
عزیزان من تی ان ای هنوز قسمت راسترش رو اپدیت نکرده چرا شما انقدر حولید ؟ بابا خبرش هم اومد دوست دخترش هم گفت که با تی ان ای قرارداد بسته ... شما هنوز باور نمی کنید :70: ؟ ( کپی رایت مرتضی شایق )
Bret Hart vs. Vince McMahon match with special guest referee Steve Austin
or
Bret Hart vs. Vince McMahon match with special guest referee Shawn Michaels
البته ممكنه جفتش غير ممكن باشه ولي حدثه ديگه :27:
از یه طرف رندی با شیمس بازی داره ؟!
از یه طرف شیمس با هانتر باری داره ؟!
از یــه طـرف رنـدی بــا تــد بـازی داره ؟!
از یـه طرف هــانـتـر با شان بازی داره ؟!
از یـه طـرف شـان بـا تـیـکـر بازی داره ؟!
از یــــه طـــرف شـــایــعــس کـــه رنــدی ، شــیــمــــس و بـــبـره بـــعـــد اج رامــبــــل رو بــــبـــره و بـــاهـــاش در گــــیـــــــر شــــه ؟!
از یه طرف می شه گف ، رندی می بازه و هانتر تایتلو از شیمی جون ( شیمس :4: ) بگیره بعد اج با پیروزی در رامبل باهاش درگیر شه ؟!
چه بازار شایعه داغ شده ...؟!... :4:
یکی به ما بگه این جا چه خبره .؟!. :4:
منم يه سري حدسا ميزنم كه اگه نويسنده pwmania بودم ميشد يه تاپيك تو iranwwe !