مسابقات بزرگ بیلیارد در انجمن + جایزه !
[align=center]
با سلام خدمت دوستان عزیز !
من میخواستم یک سرگرمی در این بخش ایجاد کنم برای اینکه یکم انجمن مهیج تر بشه و تصمیم گرفتم که یک لیگ مسابقات بیلیارد در انجمن راه بندازیم !
این بیلیارد رو همتون میشناسید و همون " Pool " هست که توی یاهو با هم دیگه بازی میکنید.حالا این مسابقه رو من راه میندازم تا یه رقابتی پیش بیاد و به نظرم جالبه !
این مسابقه به صورت لیگ بین فعلاً 20 نفر برگزار میشه که برنده ی این لیگ " یک هوم ویدیو به درخواست خودش " اهدا میشه !
کسانی که میخواهند در این مسابقات شرکت کنند فقط تا شب وقت دارند به من پیام خصوصی بدهند تا فردا اولین سری این بازی ها برگزار شه !
اگه تعداد بیش از 20 نفر شد به صورت قرعه و 20 نفر انتخاب میشه تا شرکت کنند .
مسابقات توسط خودم مشخص میشه و با یک برنامه باید رقابت های اعضا رو مشخص کنم .تا فردا مسابقات مشخص میشه.
* حتماً باید برنامه ی جاوا را روی کامپی.تر خود داشته باشید تا بتوانید بازی کنید ، اگه ندارید از لینک زیر این برنامه را دانلود و بر روی کامپیوتر خود نصب کنید .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طریقه ی بازی :
20 نفر در این لیگ حضور دارند و به صورت لیگ فوتبال امتیاز ها را در نظر میگیریم و در برنامه ریزی دقیق به صورتی مسابقات را مشخص میکنیم که همه بتوانند با هم بازی کنند و امتیاز ها تا آخر لیگ مشخص بشه و قهرمان برای اهدای هدیه انتخاب بشه .
بازی به این صورت میباشد که مثلا دو نفر که با هم بازی میکنند ، فقط دو دست بازی میکنند و اگه دو دست رو شخصی برد که 3 امتیاز میگیره ، اگه دو دست مساوی شد هم شد که به هر دو بازی کن 1 امتیاز داده میش و مثل همون فوتبال !
اگه کسی در اون روز مشخص شده حاشز نشه ، 3 امتیاز به شخص مقابل داده میشه.
در هر دست ، توپ 8 هم حساب میشه ! یعنی اگر در یک بازی ، توپ 8 هم به اشتباه به درون سوراخ بره ، یک دست بازی به کسی میرسه که پیروز شده !برای همین بازی دوم نیز احتصاب شده.حتی اگه دو بازی هم با این نتیجه به پایان برسه ، 3 امتیاز به برنده میرسه !
امیدوارم خوشتون اومده باشه !
[/align]
RE: مسابقات بزرگ بیلیارد در انجمن + جایزه !
پژی من که دیگه حتما" هستم.بگو چند بار بردمت:4: من لجندم دیگه...
ای بابا من فکر کردم واقعیه
پژمان بايد بصورت آنلاين بازي كرد؟
نقل قول:
پژی من که دیگه حتما" هستم.بگو چند بار بردمت4 من لجندم دیگه...
باشــــــه :4:
نقل قول:
ای بابا من فکر کردم واقعیه
شرمنده خان دایی :4: حالا شما بیا دروغی بازیکن !
عزیز من ، گفتم از طریق پیام خصوصی بگید.حالا من شما را استثنا اضافه میکنم ولی کسی دیگه پست بده ، پستش رو پاک میکنم و حساب نمیشه تا پ.خ بده !
نقل قول:
پژمان بايد بصورت آنلاين بازي كرد؟
بله.از طریق یاهو
یه وبی ما داریم درباره ی همین موضوعه
فصل دوم هم تا چند روز دیگه شروع میشه
www.PoolClub.mihanbLoG.iR
دوستانی که شرکت خواهند کرد ، نام خود و نام تیم خودشون رو برای من پ.خ کنند تا دیگه تیم ها رو بچینم !
آقا پژمان این دومین باره که از ایده های رد شده ما داره استفاده میشه ها!من هم اگه یادتون باشه یه مسابقه با موضوعی دیگه ترتیب دادم در عرض ایکی ثانیه تاپیکش پاک شد و کل تیم مدیریتی فروم ریختن سرم و منجر به غیبت صغری بنده شد.:70:
خواهشا یه دلجویی از ما ها که ایده های رد شدمون تبدیل به تاپیک پر طرفدار میشه بکنید.:57:
میشه موضوع تاپیکتون رو دقیق بگید که یادم بیاد ؟
پنالتی بود موضوعش،brother . :4: