نظر مایلی کهن در مورد استعفا علی دایی و برنامه نود .
از دوستان خواهش میکنم اگر اخباری مربوط به این دو باشگاه داشتند در همین تاپیک قرار دهند .
پرسپولیس :
1 -" آشوبی : شرایط بازگشتم به پیروزی فراهم نیست "
بازیکن فصل گذشته ی مس کرمان تاکید کرد احتمال بازگشتش به پرسپولیس بسیار کم است " از پرسپولیس پیشنهاد دارم اما فعلا علاقه ای به بازگشت به این تیم را ندارم . زیرا شرایط پرسپولیس مشخص نیست و نمیتوانم بیشتر از این منتظر سر و سامان گرفتن این تیم باشم . دوست دارم به این تیم پر طرفدار برگردم ولی فعلا وضعیت را برای بازگشتم مناسب نمیبینیم . "
2 - "تاپ مولر در پیروزی ؟ "
چند روز پیش سرمربی سابق بایرلورکوزن آلمان بدون هیچ مقدمه ای وارد تهران شد ! یکی از روزنامه های آلمانی مدعی شد که او برای مذاکره با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس وارد تهران شده است . البته این موضوع توسط مدیر برنامه های مولر و همچنین از طرف باشگاه پرسپولیس تکذیب شد .
3 -" پرسپولیس زارعی را نمیخواهد "
در حالی که مسعود زارعی تا یک فصل دیگر با پیروزی قرارداد دارد , سوولان این باشگاه اعلام کردند تمایلی به حفظ این بازیکن ندارد و او را در لیست فروش قرار خواهد داد . زارعی در لیگ هشتم مصدوم شد و بازی های زیادی را از دست داد و بعد از رفع مصدومیت دیگر نتوانست به آمادگی لازم برای حضور در ترکیب اصلی این تیم را دست یابد .
اخبار استقلال فردا در این تاپیک قرار خواهد گرفت .
RE: جدیدترین اخبار از استقلال و پرسپولیس
خیل کار خوبی کردی نوید جان اینطوری تاپیک های بیهوده هم کمتر میشه.
با سلام خدمت شما عزیزان.:34:
دیدم آقا نوید یک تایپیک برای اخبار پرسپولیس و استقلا باز کرد منم چند خبر براتون از استقلال آماده کردم
امیدوارم از خبر ها خوشتون بیاد.
[align=center]
--------------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]صحبت های پژمان منتظری در مورد تمریناتش و حال خودش:[/align]
[align=center]بي*نظمي برخي بازيكنان سبب شده تا پژمان منتظري درباره دلايل حضور نيافتن در تمرينات روزهاي اخير تيمش توضيحاتي بدهد. پژمان پيش از آنكه راهي محل تمرين استقلال شود حرف*هايي زد: از امروز تمريناتم را با استقلال آغاز مي*كنم و با روحيه بالا به اميد قهرماني دوباره در تمرينات حضور خواهم داشت. من بازيكن منضبطي هستم و غيبت اين چند روز اخير هم با كسب اجازه از مربيان استقلال بوده است. از آقاي مرفاوي متشكرم كه به من فرصت دادند بيشتر استراحت كنم تا توان از دست رفته ام را جبران كنم و حالا با شادابي و انگيزه بيشتري در تمرينات استقلال حضور خواهم يافت.[/align]
[align=center]
[align=center]فابیو جان واریو شنبه در تمرینات؟!!![/align]
[align=center]اگر فابيو جانواريو شنبه به تمرينات استقلال بيايد همه شايعات جدايي اين بازيكن پايان مي*پذيرد! در همين راستا مبلغ مورد توافق باشگاه استقلال و فابيو جانواريو تحويل مدير برنامه*هاي اين بازيكن شده تا به حسابش در برزيل واريز شود و قرار است اين بازيكن تا پايان هفته خود را به ايران رسانده و از روز شنبه در تمرين*هاي استقلال حاضر شود. البته واريز حقوق جانواريو خبر تازه*اي نيست اما اينكه شنيده مي*شود او شنبه به تمرينات مي*آيد خبر خوبي محسوب مي*شود.
[/align]
[align=center]
[align=center]ديدار دوستانه استقلال- ترابوزان اسپور [/align]
[align=center]استقلال حدود ۱۷ روز ديگر تهران را به مقصد استانبول ترك مى كند تا اردويى تداركاتى را در يكى از كمپ هاى تمرينى حوالى اين شهر برپا كند. استقلالى ها ۱۰ روز در تركيه مى مانند و بر اساس خواسته صمد مرفاوى مقرر شده تا زمينه براى برگزارى ۲ بازى دوستانه هم در خلال اين اردو فراهم شود. ظاهراً سرمربى آبى پوشان مى خواهد شرايط به گونه اى باشد تا شاگردانش يك بازى آسان انجام داده و يك مسابقه دشوار را هم داشته باشند تا به خوبى توانايى هايشان محك زده شود. در مورد حريف آسان كار چندان دشوارى پيش روى آنها نيست زيرا قطعاً تيم هاى دسته دوم و سوم تركيه اى هر زمان براى انجام اين بازى آماده هستند اما در مورد حريف جدى، اين طور كه شنيده ايم قرار شده تا با استفاده از كمك رايگان استقلال، در تركيه زمينه براى تقابل با تيم ترابوزان اسپور فراهم شود. ترابوزان در فصل گذشته ليگ تركيه عنوان پنجم را مال خود كرد و جزو تيم هاى پرتماشاگر اين كشور محسوب مى شود.[/align]
[align=center]
ایشالا در همین تایپیک تا ساعاتی دیگر اخبار مربوط به پرسپولیس را خواهم زد.
مخلص همه شما.رضا:34:
لطفا با اخبار پرسپولیس ، لیست خرید های ثبت شده ی پرسپولیس رو هم بنویس . مرسی ...
با سلام خدمت شما عزیزان.
دوستان برای این پست من لیست خرید های ثبت شده پرسپولیس را آماده کردم.:34:
[align=center]-----------------------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]
1-مصطفی صبری:2 ساله
2-اشپيتيف آرفي:2ساله
3-صابر میر قربانی:1ساله
4-میثم بائو:2ساله
5-شيت رضايي:2 ساله
6-ابراهیم شکوری:2 ساله
7-جلال اکبری:2 ساله
8-داوود حقی:2ساله[/align]
[align=center]-----------------------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]همچنین از گوشه و کنار خبر هایی حاکی از رفتن غلام رضا رضایی به پرسپولیس می رسید اما این فقط یک شایعه بود و رفتنش به پرسپولیس قطعی نیست.
او همچنین در خواست های رو از باشگاه های دیگه داره.[/align]
دوستان تا الان این لیست خرید پرسپولیس می باشد و شاید تا چند روز اینده بازیکنان دیگری نیز با این تیم قرارداد ببندند.
اگر چیزی از قلم افتاده حتما مطرح کنید.
مخلص شما.رضا:34:
با سلام خدمت همه بروبچ:34:
دوستان در اینجا من چند خبر از تیم پرسپولیس برای شما امده کردم.
امیدوارم از خبرا ها راضی باشید.
[align=center]--------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]رییس کمیته انظباطی:نیکبخت به هیچ وقت محروم نیست!!![/align]
[align=center]سایت گل – در حالیکه مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال تایید کرد که دو بازیکن از بازی در این فصل محروم هستند، رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران، درابره مظنونین اصلی این ماجرا ، نیکبخت واحدی و شیث رضایی می گوید: نيكبخت *به هيچ وجه محروم نيست چرا كه فقط نيكبخت 120 امتياز منفي گرفته و بازيكني محروم مي شود كه 150 امتياز منفي بگيرد[/align].
[align=center]--------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]رضايي امروز با انصاري*فرد مذاكره مي*كند[/align]
[align=center]تكليف سرخپوش شدن غلامرضا رضايي هم مثل خيلي ديگر از مسائل باشگاه پرسپوليس به امروز موكول شد. بعد از توافقات اوليه و به گفته پرسپوليسي*ها قرار بود تكليف غلامرضا رضايي در جلسه ويژه اين بازيكن با مديرعامل و در همين هفته مشخص شود كه به خاطر مشغله*هاي انصاري*فرد براي انتخاب سرمربي، ادامه مذاكرات به امروز موكول شد و قرار است رضايي آخرين صحبت*هايش را در جلسه امروز با انصاري*فرد در ميان بگذارد.
[/align]
[align=center]تاپ مولر سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس شد [/align]
[align=center]مربی نام آشنای آلمانی به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد. بعد از مدت ها كشمكش، پرسپوليس در آستانه ثبت قرارداد با كلاوس تاپ مولر آلماني قرار گرفت.
اين مربي كه در سه روز گذشته مذاكرات مفصلي با عباس انصاري فرد داشته است در نهايت متقاعد شد با قراردادي 800 هزار دلاري به اين باشگاه بپيوندد.
تاپ مولر بايد در انتظار تاييد نهايي كميته فني و هيات مديره پرسپوليس باشد. اين خبر البته تا زماني كه وي با پرسپوليس قرارداد نبندد، رسمي نيست.
مسئولان اين تيم در حالي از معرفي سرمربي در هفته آينده خبر مي دهند كه روز يكشنبه هفته را تاريخ شروع تمرينات خود اعلام كرده اند.[/align]
دوستان امیدوارم از اخبار راضی باشید.
ما رو با تشکراتون خوشحال کنید:4::34:
باتشکر.رضا:34:
در این پست جدیدترین اخبار استقلال را آماده کردم :
1-صادقی امروز با استقلال قرارداد میبندد :
امیرحسین صادقى که قرار بود روز پنجشنبه پس از جلسه با واعظى آشتیانى با استقلال قرارداد امضا کند، امروز در باشگاه استقلال حضور پیدا مى کند. قرار است جلسه صادقى و واعظى آشتیانى امروز برگزار شود و در صورت توافق نهایى قراردادى بین ۲ طرف امضا شود. البته شنیدیم که توافقات نهایى حاصل شده و صادقى امروز رسماً استقلالى مى شود. لازم به ذکر است با توجه به اعلام انصارى فرد مبنى بر اینکه امیرحسین صادقى را نمى خواهند قرارداد داخلى صادقى با باشگاه پرسپولیس به صورت خودکار فسخ مى شود. ولی به خاطر قرارداد داخلی که با پیروزی بسته است و مصاحبه های تندی که سال پیش علیه استقلال و هوادارانش کرده بود بعید است به این زودی ها شاهد حمایت تماشاگران باشد .
2 - علیزاده در راه آهن :
على علیزاده پس از جدایى از استقلال با راه آهنى ها وارد مذاکره شده است که تا به اینجا صحبت هایش نتیجه بخش بوده است. این استقلالى در صورت توافقات نهایى تا هفته آینده به عضویت راه آهن درمى آیند تا فصل جدید با پیراهن این تیم به میدان بروند. جدایى علیزاده از استقلال در حالى صورت مى گیرد که او هنوز یک فصل دیگر با تیم آبى قرارداد دارد اما عدم اعتماد مرفاوى به او باعث شده تا مجبور به ترک استقلال شود.
3 - ناراحتی مرفاوی از سید صالحی :
صمد مرفاوى، سرمربى استقلال از سید مهدى سیدصالحى به شدت دلخور است. سیدصالحى پس از عقد قرارداد با استقلال اعلام کرده بود که از روز شنبه هفته قبل در تمرینات حضور پیدا مى کند اما تاکنون این اتفاق رخ نداده است. مرفاوى از عدم حضور سیدصالحى در تمرینات دلخور است و از مسئولین درخواست کرده تا هر چه زودتر مقدمات حضور سیدصالحى در تمرینات را فراهم کنند. طبق شنیده ها استقلالى ها براى سیدصالحى جریمه نقدى در نظر گرفته اند.
چند خبر کوتاه :
1 - طالب لو، کاظمى، برهانى و حیدرى ملی پوشان استقلال از روز 2 شنبه در تمرینات این باشگاه حضور پیدا میکنند .
2 - رایتر کرافت بعد از مذاکره با مدیر عامل باشگاه استقلال , رسما" به عنوان بدن ساز به کادر فنی این تیم اضافه شد.
3 - رینالدو کروزو هافبک پرویی استقلال که به کشورش سفر کرده است , بعد از بازگشت به ایران باید توسط مربی و پزشک استقلال از نظر فنی و سلامت جسمی تست شود .
4 - استقلالی ها بعد از منتفی شدن اردوی آلمان قصد دارند یک اردوی 10 الی 15 روزه در کشور ونزوئلا برگذار کنند .
با سلام خدمت شما عزیزان.:34:
خوب دیدم اقا نوید در پست قبل اخبار مربوط به استقلال را گذاشت منم گفتم در این پست اخبار مربوط به پرسپولیس رو بگذارم.
[align=center]
علی کریمی در استانه پیوستن به تیم استیل آذین[/align]
[align=center]علي كريمي فصل بعد در پرسپوليس بازي نمي كند و بايد منتظر عضويت او در تيم استيل آذين يا الاهلي امارات بود كه به نظر مي رسد احتمال پيوستن ستاره فوتبال ايران به تيم استيل آذين بيشتر از بازگشت او به الاهلي امارات است· علي كريمي كه ارتباط نزديكي با حسين هدايتي دارد دو ماه پيش با پيشنهاد بازي كردن در استيل آذين در صورت صعود اين تيم به رقابت هاي ليگ برتر مواجه شد· او در عين حال مي دانست كه مديران باشگاه الاهلي در گفت وگو با مدير برنامه هايش مصرانه خواهان عقد قرارداد يكساله با او هستند·[/align]
[align=center]پرسپولیس فردا استارت می*زند[/align]
[align=center]تمرینات ابتدائی تیم فوتبال پرسپولیس تهران از فردا زیر نظر احمدرضا عابدزاده مربی موقت دروازه بان های پرسپولیس آغاز خواهد شد.
در شرایطی که کلاوس تاپ مولر به عنوان سرمربی جدید تیم پرسپولیس تهران انتخاب شده است، تمرینات این تیم از فردا (یکشنبه) زیر نظر احمدرضا عابدزاده مربی موقت گلرهای این تیم آغاز خواهد شد. در حالی که شنیده می*شود تاپ مولر یک مربی دروازه*بان های آلمانی همراه خود به ایران خواهد آورد، اما عابدزاده تا زمان مشخص شدن تکلیفش تمرینات این تیم را زیر نظر خواهد گرفت.
[/align]
[align=center]
پس از مدت*ها رایزنی و مذاکره؛ تاپ مولر سرمربی پرسپولیس شد؛ هافمن مربی[/align]
[align=center]صبح امروز(شنبه) و پس از حصول توافقات نهایی، کلاوس تاپ مولر به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران معرفی شد.
کلاوس تاپ مولر سرمربی سابق تیم*های بایرلورکوزن و تیم ملی گرجستان بعد از مدت*ها رایزنی و مذاکره به*عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران معرفی شد.
صبح امروز آخرین توافقات بین مدیربرنامه*های تاپ مولر و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران انجام شد و این مربی به*زودی برای در دست گرفتن سکان هدایت تیم پرسپولیس وارد تهران خواهد شد.
شنیده می*شود، تاپ مولر از مدیران باشگاه پرسپولیس درخواست کرده به عنوان دستیار وی با هافمن که در تیم لورکوزن دستیار وی بود نیز قرارداد امضا کند.[/align]
دوستان امیدوارم از اخبار راضی باشید.:34:
دوستان من تا 3 روز به مسافرت خواهم رفت و ایشالا تا بعد از 3 روز کار خود را شروع می کنم.
رئیس کمیته ی انظباطی : پرسپولیس و استقلال حق خرید بازیکن را ندارند :
مجتبی شریفی رئیس کمیته ی انظباطی گفت : با توجه به آیین نامه ی فدراسیون استقلال و پرسپولیس تا وقتی با بازیکنان فصل های گذشته تسویه حساب نکند حق عقد قرارداد با بازیکنان ایرانی و خارجی را ندارند . او در مورد محرومیت نیبخت و شیس رضایی گفت : هیچ بازیکنی به مرز 150 امتیاز منفی نرسیده و نیکبخت و رضایی هم محروم نیستند . رئیس کمیته ی انظباطس همچنین در مورد لیدر های باشگاه ها گفت : از لیدر های باشگاه ها میخواهم امسال دست به تخلفی نزنند و جو ورزشگاه ها را خراب نکنند و در صورت ثابت شدن تخلف یک لیدر با او از طریق مراجع قضایی به شدت برخورد میکنیم . البته تا اطلاع بعدی لیدر های باشگاه های استقلال و پیروزی حق ورود به ورشگاه ها را ندارند .
صادقی برای 2 سال به استقلال پیوست :
امیرحسین صادقی مدافع فصل پیش مس کرمان با قراردادی 2 ساله به تیم سابقش یعنی استقلال پیوست . او پس از نشستی مشترک با مدیر عامل و سرمربی باشگاه استقلال , قراردادی به مدت 2 سال را با این تیم امضا کرد . امیرحسین صادقی که تجربه ی حضور در جام جهانی 2006 را دارد قبل از عقد قرارداد با استقلال با پیروزی وارد مذاکره شده بود ولی به علت رقم بالایی که صادقی از پیروزی در خواست کرده بود این قرارداد بسته نشد .
اخبار کوتاه :
1 - میثم بائو با رد شایعه ی حضور در باشگاه استقلال اعلام کرد : من با پیروزی قرارداد داخلی دارم و عضو این تیم محسوب میشوم .
2 - مسئولان تراکتورسازی تبریز منتظر بازگشت کریم باقری به کشور هستند تا مذاکرات خود را با کاپیتان سابق پیروزی شروع کنند . به گفته ی مسئولان تراکتورسازی کریم باقری علاقه ی زیادی به پیوستن به این تیم را دارد !!
3 - رضا عنایتی مهاجم فصل پیش التصر پس از بازگشت از امارات به باشگاه استقلال رفت و مدارک خود را برای عقد قرارداد به باشگاه تحویل داد .
4 - قرارداد کیانوش رحمتی , سید صالحی و محمد محمدی در هیئت فوتبال تهران ثبت شد تا این 3 بازیکن در لیست بازیکنان این فصل استقلال قرار گیرند .
با سلام خدمت شما عزیزان.
خوب دوستان با هماهنگی هایی که با اقا نوید داشتیم تصمیم گرفتیم من اخبار پرسپولیس رو بگذارم و آقا نوید اخبار استقلال را.:34:
امیدوارم از اخبار هایی که می گذارم لذت ببرید.:34:
[align=center]---------------------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]نوري: قولم به ملوان و مردم انزلي را زير پا نمي*گذارم[/align]
[align=center]هافبك تيم فوتبال ملوان بندر*انزلي گفت: به پرسپوليس برنمي گردم، چون به مردم انزلي و باشگاه قول داده*ام و به آن پايبند هستم.
پژمان نوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص شايعه برگشتش به پرسپوليس اظهار داشت: صحبت*هايم را قبلا گفته*ام و دوست ندارم با احساسات ميليون*ها هوادار پرسپوليس بازي كنم. پس بهتر است ديگر به اين موضوع پرداخته نشود.
وي افزود: پرونده من در پرسپوليس بسته شده است و فقط به فكر خدمت به ملوان هستم. آنهايي كه راحت مي*گويند احتمال برگشت من وجود دارد نمي پرسند كه چطور بايد جواب هواداران و فوتباليست*هاي جوان ملوان را بدهم؟ مردم انزلي با حمايت خود مرا شرمنده كرده اند و وظيفه دارم با انجام بازي هاي خوب، پاسخ اين محبت ها را بدهم.[/align]
[align=center]---------------------------------------------------------------------------[/align]
[align=center]آرفی: هدفم آقای گلی در لیگ برتر است[/align]
[align=center]مهاجم آلمانی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: با پرسپولیس فقط به قهرمانی می اندیشم و می خواهم آقای گل لیگ برتر شوم.
اشپیتم آرفی عنوان کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است که تمریناتش هم مورد توجه رسانه ها و تماشاگرانش است، قطعا بازی کردن در چنین تیمی باعث می شود بازیکنان تحت فشار قرار بگیرند اما این موضوع باعث افزایش انگیزه بازیکنان نیز می شود. بازی کردن در تیمی مانند پرسپولیس انگیزه های زیادی و من نیز هم اکنون انگیزه بسیار بالایی برای آقای گلی در لیگ برتر دارم. وی ادامه داد: طی امروز یا فردا قراردادم را با پرسپولیس به طور رسمی در هیات فوتبال ثبت خواهم کرد تا برای حضور در بازی های رسمی مشکلی نداشته باشم.[/align]
[align=center]مدیران باشگاه پرسپولیس تهران همچنان به دنبال جذب غلام رضا رضایی هستند.[/align]
[align=center]
در حالی که در انتهای فصل گذشته باشگاه پرسپولیس مذاکراتی را با غلام رضا رضایی مهاجم تیم صبا انجام داده بود اما توافقات نهایی با این بازیکن انجام نشد و حتی اعلام شده که رضایی قراردادش را با صبا تمدید کرده است اما همچنان از باشگاه پرسپولیس خبر می رسد که اين باشگاه تمايل دارد تا بازيكن صاحب نام صبا را به خدمت بگيرد و حتي در اين رابطه روز گذشته مذاکراتی بین این بازیکن و انصاری فرد انجام شده است.
گفتنی است قرارداد رضایی با صبا به اتمام رسیده اما تا این لحظه هیچ گونه خبر موثقی درباره توافق این بازیکن با پرسپولیس منتشر نشده است.[/align]
دوستان اگه کمی و کاستی در اخبار بود حتما به ما اصلاع دهید.:34: