اپدیت برگشت ادج - مصدومیت سینا
با سلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
تیتر خبر:
اپدیت مصدومیت ادج
شرح خبر:
همونطور که ارش عزیز در این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اعلام برگشت ادج را کرده اند خبرهای کاملتری رو به سمع و نظر شما میرسونم
گفته میشود ادج استار سابق Smack Down که پس از طی یک دوره بسیار بد مصدومیت نتوانست WWE را همراهی کند به زودی بر خواهد گشت و به احتمال زیاد وی به برند Raw خواهد رفت. مسئولان و استوری لاین نویسان این کمپانی تصمیم گرفتند که وی را به برند raw بفرستند و به احتمال زیاد بعد از درفت وی را در راء خواهیم دید. این تغییر به این دلیل است که مسئولان میخواهند تفکر همگی نسبت به شخصیت ادج که یک هیل میباشد را به طور کلی عوض کنند و احساس میکنند تغییر برند نیز میتواند موثر باشد!
تیتر خبر:
نگرانی مسئولان WWE از مصدومیت Cena
شرح خبر:
مسئولان WWE به شدت نگران مصدومیت جان سینا هستند. این استار به دلیل مصدومیت جزئی گردن شاید نتواند تا مدت چند هفته مسابقه دهد. ضمن اینکه خبرها حاکی از احتمال جراحی این استار میباشد. اما خبر کاملتر این است که وضعیت وی بحرانی نیست. وی از ناحیه گردن رنج میبرد
RE: اپدیت برگشت ادج - مصدومیت سینا
ممنون اردلان جان.
نفهميدم آخر يه بار ميگن بايد عمل بشه و رويال رامبل رو از دست ميده ديشب اسمش تو افراد شركت كننده راو بود!
ادج هم به نظر من هيل رو عالي بازي ميكنه ولي 100% از پس فيس هم بر مياد!
[align=center]اردلان يه پيشنهاد رنگ متنت در بعضي جاها خيلي كمرنگ من بزور ميخونم.يهرنگ پرنگ تر بزار.مرسي[/align][hr]
[align=center]آپديت خبر خودم+خبر اردلان[/align]
در تبليغي براي راو به تاريخ 15 مي مسابقه ي 3نفره براي تايتل بين John Cena Vs Edge Vs HHH تاييد شده!!!
همچنين نكته ي عجيب اينه كه ادج در حال حاضر نه در برند راو نه حتي اسمك داون وجود نداره!(ليست راستر)