صحبت هاي مهم شاون مايكلز.آهنگ جديد سينا با ارتروث!
شاون مايكلز:
شاون مايكلز كه در برنامه اي راديويي حضور يافت در مورد دي وي دي جديدش صحبت كرد .همچنين ماكلز صحبتهاي مهمي در مورد دي اكس كرد :دي اكس احتمالا زياد بعد از رويال رامبل از هم پاشيده و منحل ميشه!
وقتيكه از شاون در باره ي بازنشستگيش پرسيدند ماكلز گفت:
خوب.ميليون بار اين سوال پرسيده شده.من ركورد زدم.در3ساله گزشته قرار بود بازنشسته بشم.WWE شرايط سختي برام بوجود اورد.شما ميدونيد وينس ديوانس.من تلاش كردم تا در رسلمنيا ها بالا برم.آنها بعضي مسابقات رو به من تحميل كردن.من عمل كردم.و وينس شرايط آساني براي من رقم نزد!
آرتروث و جان سينا:
آرتروث به همراه جان سينا روي ساختن آهنگ جديدي باهمكاري هم كار ميكنند.احتمالا سبك آهنگ رپ است.
RE: صحبت هاي مهم شاون مايكلز.آهنگ جديد سينا با ارتروث!
خیانت تریپل به شان در رامبل قابل پیش بینیه ولی هنوز کور سوی امیدی به برد شان هست ....آرتروث به همراه جان سينا روي ساختن آهنگ جديدي باهمكاري هم كار ميكنند اگه به این دو نفر کوفی کینگستون رو هم اضافه کنید منفورترین تگ تیم تاریخ رو خواهید داشت نظر شما چیه؟
نظر من اینه که نظرت خیلی مزخرفه
خواهشا یکم برای استار ها احترام بزارید
حال مگه چي گفت؟منفور فحشه مگه؟
این نارضایتی شان از کمپانی خیلی تابلو شده و جدیدا زیاد مطرحش میکنه مثلا قبل تی ال سی تو یه برنامه صبحانه از یکی از تلویزیون های شان انتونیو پخش شد گفت :
" چی بهشون بگم .. در هوم تاونم منو تو بازی گذاشتن که قبلا توش نبودم و اصلا به Stuff ( همون تریپ ) این جور مسابقه ها نمیخوره . چی بگم "
شاون زیبایی کارش به ایکستریم و این حرف ها نیست.
زیبایی کار شاون به کلاسیک بودنش هستش. مسابقه مت و جف در رسلمنیا صحنه های زیبایی زیادی داشت اما کدوم مسابقه رو سر زبون همه بود؟
شاون در برابر آندرتیکر. کلاسیک ترین و سنتی ترین مسابقه اما در عین حال زیبا ترین مسابقه سال.
شاید با شکسته شدن رکورد تیکر در رسلمینیا توسط شان یه ذره اوضاش بهتر بشه و از خستگی شرایط موجود در بیاد بالاخره سران کمپانی باید یه جوری شان رو راضی نگه دارند.
درسته.ولي مثلا خيلي ها لياقت داشتن رويال رو ببرن ولي نشدن ولي شاون2بار برده.نبايد انتظار داشته باشه امسال هم ببره به نظرم.
ركورد تيكر هم دست نميخوره:24:
بله اینی که شما میگی هم درسته ولی این روزها مکمن و تیمش برای غافل گیری و ایجاد تحول اساسی برای مبارزه با تی ان ای دست به هر کاری میزنند شاید یکیش که کمتر کسی بتونه حدس بزنه قهرمانی شان مایکلز باشه ولی من بازم میگم قهرمان رویال رامبل امسال کریس جریکو هستش.
به نظر من يكي از كمترين شانسها رو همين جريكو داره.يجورايي بازيش با ادج در رسلمنيا ثبت شده!
احتمال زياد همين شاون برندست يا يكي كه جديد برميگرده مثلا بوكرتي يا انگل!