سوال برای TNA Fans.(همراه با جایزه)
[size=medium]سلام.امروز یه سوال از تمامی تی ان ای فن ها دارم.چرا TNA به این سرعت پیشرفت کرده و می تونه با WWE رقابت کنه ولی WWE هر روز ضعیف تر می شه؟سعی کنید با دلیل به این سوال جواب بدید.اما دو نکته می مونه:
1-از WWE Fans درخواست میشه ترجیحا نظر ندن و کارو خراب نکنن.
2-به هرکس که جواب بهتری بده و منو بتونه با دلیل راضی کنه 60 ساعت اینترنت مجانی دریافت می کنه.البته قابل شما بزرگواران رو نداره.:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34 :
لطفا همه شرکت کنن.البته اگر تی ان ای فن هستن.:34::34::34::34::34::34::34::34::34:[/size][hr]
[size=medium]نمی خواین جواب بدید؟:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:[/size]
RE: سوال برای TNA Fans.(همراه با جایزه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ratt
[size=medium]سلام.امروز یه سوال از تمامی تی ان ای فن ها دارم.چرا TNA به این سرعت پیشرفت کرده و می تونه با WWE رقابت کنه ولی WWE هر روز ضعیف تر می شه؟سعی کنید با دلیل به این سوال جواب بدید.اما دو نکته می مونه:
1-از WWE Fans درخواست میشه ترجیحا نظر ندن و کارو خراب نکنن.
2-به هرکس که جواب بهتری بده و منو بتونه با دلیل راضی کنه 60 ساعت اینترنت مجانی دریافت می کنه.البته قابل شما بزرگواران رو نداره.:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34 :
لطفا همه شرکت کنن.البته اگر تی ان ای فن هستن.:34::34::34::34::34::34::34::34::34:[/size][hr]
[size=medium]نمی خواین جواب بدید؟:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:[/size]
سلام مطمعن باش كسي كه داره جوابت رو ميده نه طرفداري WWE رو ميكنه نه طرفداري TNA بي طرف من حرف ميزنم
من فكر ميكنم كمپاني TNAفعلا خيلي مونده بهWWE برسه درسته حالا چند تا استار گرفته البته بيشترشون سني ازشون گذشته و بهترينشون كرت انگل بوده اما تا زماني كه ليگTNA خودش نتونه استار تربيت كنه به درد نميخوره در كل ليگTNA مشكلات بسيار زيادي داره البته مدتي هستش كه پيشرفت خوبي داشته اما خيلي مونده به WWE برسه.ليگ WWE هم اونقدرها هم كه شما ميگيد ضعيف نشده و هنوز طرفداراي بي شمار خودش رو داره ميتونيد از همين رويال رامبل بفهميد كه بليط هاش خيلي سريع فروش رفت اما خوب قبول دارم مدتي هستش كه ليگ ضعيف شده اما نه اونجوري كه طرفداراش رو عصبي كرده باشه
كارت اينترنت هم برا خودت :4:
نقل قول:
كارت اينترنت هم برا خودت
[size=medium]گفتم قابل نداره:10::10::10:حالا چرا می زنی؟:10::10::10:مر30:34::34::34::34:[/size]
برای این که ADSL داره :70:
نقل قول:
برای این که ADSL داره
[size=medium]خب من واسه ذغالیا گفتم!:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11:[/size]
ببخشید کی گفته Wwe داره پسرفت میکنه؟
شما سوالت غلطه
ریتینگ Wwe ثابت هست.ریتینگ راو معمولا بالای 3 هست.و هر هفته 0.1 بالا پائین میشه.
ریتینگ imapct هست که یک با اوردن 8 استار جدید به 2ر سید و هنوزم نمیتونه به 2برسه
الان Wwe پسرفت میکنه؟Tna پیشرفت؟
دانیال جان انقد gah-gah نگو ...
تی ان ای با 7 سال سابقه داره پیشرفتی میکنه که دبیلو دبیلو ای بعد از 30 سال با بازی کردن هوگن در فیلم راکی و محبوب شدن رسلیبنگ بدست اورد ...
انفد بدم میاد کسی حزب باد باشه بگه فلانی رفت اینجا من طرف اینام رفت اونجا من طرف اونهام .. اصلا نیازی به اینجور ادم ها نیست چون کسی که رسلینگ باشه از این کارا نمیکنه و این کارها برای اماتور هاست
(چقد تایپ با یه دست سخته ... :70: )
دليل پسرفت WWE » قهرمان شدن مستريو در سال 2006 = كمربند سنگين وزن :70: !
دليل پيشرفت TNA » اریک بیشهاف :34: !
نقل قول:
دانیال جان انقد gah-gah نگو ...
تی ان ای با 7 سال سابقه داره پیشرفتی میکنه که دبیلو دبیلو ای بعد از 30 سال با بازی کردن هوگن در فیلم راکی و محبوب شدن رسلیبنگ بدست اورد ...
انفد بدم میاد کسی حزب باد باشه بگه فلانی رفت اینجا من طرف اینام رفت اونجا من طرف اونهام .. اصلا نیازی به اینجور ادم ها نیست چون کسی که رسلینگ باشه از این کارا نمیکنه و این کارها برای اماتور هاست
نقل قول:
دليل پسرفت WWE » قهرمان شدن مستريو در سال 2006 = كمربند سنگين وزن!
دليل پيشرفت TNA » اریک بیشهاف!
[size=medium]از جواب های شما عزیزان ممنونم و مر30 که تاپیک رو مسخره نکردید.تشکر.:34::34::34::34::34::34:[/size]
نقل قول:
انفد بدم میاد کسی حزب باد باشه
مجيد جان من گفتم طرفدار Wwe هستم؟
من گفتم طرفدار tna هستم و از وقتي اينو گفتم ديگه زيرش نزدم
Wwe چيزي براي نشون دادن نداره ولي TNA داره
من حقيقت رو نوشتم و گفتم اصلا سوال غلطه.
مجيد لطفا يه طرفه نگاه نكن.
Wwe پسرفت نميكنه.Wwe وضعش ثابته.
TNA داره با سرعت خيلي كم يا بهتره بگم طبيعي پيشرفت ميكنه.
نقل قول:
يادت باشه،WWE در طول 30 سال خيلي از آدم هايي كه به كشتي كج علاقه نداشتن رو به خودش جذب كرد.ولي TNA تو 7 سال طرفداراي WWE رو جذب كرد.
من بازم ميگم طرفدار TNA هستم.
مجيد اگه ميخواي جواب بدي،به جاي طرفداري بيخود.با مدرك بيا جلو كه من يه كلمه از حرفامو به دور از حقيقت نوشتم.