نتایج تپینگ اسمکدان به تاریخ » 5 فبـریه !
سـلام .
نتایج تپینگ اسمکدان به تاریخ 5 فبریه سال 2010 .
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
* کریس جریکو با پرومویی که نشون میده نامبر 1 کانتندر کمربند سنگین وزن شده ، وارد میشه .
* در بکستیج باز هم پرومویی از ادج و کریسچن پخش میشه .
1 . جان موریسن موفق میشه کین و درو مککارتی رو ببره و یکی از نفراتی بشه که تو Elimantion Chamber حضور پیدا میکنه .
2 . آر-تروث هم موفق میشه Mike Knox رو ببره و یکی از نفراتی بشه که تو Elimantion Chamber حضور پیدا میکنه .
* در بکستیج پرومویی از انجمن Straight Edge نشون داده میشه !!
3 . سی ام پانک موفق میشه بوسیله ی قانون countout باتیستا رو ببره و یکی از نفراتی بشه که تو Elimantion Chamber حضور پیدا میکنه .
4 . کریس جریکو موفق میشه مت هاردی رو ببره و به چمبر راه پیدا کنه !
* میکی جیمز پرومویی رو نشون میده اما پرومو بوسیله ی بث فنیکس قطع میشه , بث صحبت هایی رو راجع به حضور پرقدرتش ! در رویال رامبل میکنه و میکی رو بخاطر کمربندش رو مورد آزار قرار میده !
5 . بث فنیکس و هم تیمی اش یعنی میکی , تونستند میشل مک کول و لیلا رو ببرند .
6 . ری میسـ تریو دالف زیگلر رو برد و به چمبر راه پیدا کرد .
* ادج در صحنه حضور داره و در مورد رامبل حرف میزنه و میگه میتونه هشتمین چمپین خودش رو جشن بگیره . کریس جریکو در اوت حضور داره و میگه ادج لایق و سزاوار برنده شدن رامبل نبود !! ادج میگه : هر وقت جریکو صحبت میکنه من خسته میشم و خوابم میبره ! سی ام پانک هم اضافه میشه و میگه من قبل از همه تیکر رو چلنج کردم ! تیکر به صحنه میاد و رینگ رو خالی میکنه !
در این لحظه اسمکدان به پایان میرسه ...
موفق باشید .
RE: نتایج تپینگ اسمکدان به تاریخ » 5 فبـریه !
کین رو چقدر بدبخخت کردن که حتی مجوز حضور تو EC همن گرقته و انوقت ری با آر-تروث گرفتن :70
گویا با اینکه اج تو اخر رامبل (بیرون انداختن جریکو قبل از سینا) اشتباه کرده بازم درگیریش با جریکو ادامه پیدا میکنه!
چقدر کشگی نفرات چمبر مشخص شدن.
واقعا متاسفم كه باتيستا رو نزاشتن تو الميشن چمبر واقعاااااا
پس آندر کمربند رو نگه میداره. شاید هم شاون یه کاری بکنه در آینده نزدیک تا آندر جام رو از دست بده.
شایدم جریکو ببره.
من واقعا برای این دبلیو دبلیویی متاسفم.من موندم که این سی ام پانک چی داره که هی از باتیستا میبره با اون دسته استریت ادج مسخره ش.آخه این چه جورشه جان موریسن و آرتروث تو چمبر هستن.باتیستا نیست.خدا به این تئودور لانگ هم عقلی عطا کنه!!!!!
فرقی نمیکنه دوباره تیکر حفظ میکنه هر چند دوست داشتم مت هم تو چمبر باشه بابت اخبار ممنون