آپديت هال او فيم,نقش باتيستا و جان سينا در هفته هاي بعد!
[align=center]استوريلاين باتيستاVsسينا:[/align]
گفته شده در چندين هفته ي متوالي باتيستا گهگاهي به راو مياد و جان سينا هم به اسمك داون!اين نشونه ي درگيري اين دو بايكديگر در شو ها و حتي شايد دخالت باتيستا در چمبر و مسابقه ي احتمالي شون در رسلمنيا خواهد بود!
[align=center]آپديت مراسم HOF:[/align]
اعلام شده كه در راو اين هفته اولين آگهي ها در رابطه با هال او فيم 2010 پخش ميشه!(شايد يكيشون هم اعلام بشه!)
RE: آپديت هال او فيم,نقش باتيستا و جان سينا در هفته هاي بعد!
من یه جا خوندم که جف برای رستلمنیا برمیگرده و با پانک مسابقه میده.در مورد این تایید یا تکذیبش هیجا چیزی گفته نشده؟؟
نقل قول:
من یه جا خوندم که جف برای رستلمنیا برمیگرده و با پانک مسابقه میده.در مورد این تایید یا تکذیبش هیجا چیزی گفته نشده؟؟
[size=medium]دوست عزیز این شایعه از طرف منبعی مطمین تایید نشده و احتمالا شما این مطلب رو تو یه وبلاگ متفرقه خوندید که خیلی از رسلینگ سر در نمیاره و به علت علاقه زیادش به جف این حرفو زده.البته بازم می گم احتمال اومدن جف هست ولی کمه.:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:[/size]
جف كه قبلا هال او فيم شده بود با هاردي بويز.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jeffali
جف كه قبلا هال او فيم شده بود با هاردي بويز.
???????????? دوست عزیز هال آو فیم مراسمی که هر ساله مصادف با بزرگترین پی پی وی سال یعنی رسلمینیا برگزار میشه و در آن از سو....پر استارهای قدیمی به نوعی تجلیل به عمل میاد.
حالا من نميدونم مگه تو اين خبر و تايپيك حرفي از جف زده شده كه در مورد اون ميپرسين؟
چه ربطي داره؟؟؟