هارت:دیگر با بیشاف و هوگن کار نمیکنم-سانسور دوباره تارا! و ...
[align=center]-برت هارت در مورد ملاقات چند روز پیشش با جرمی بٌرَش ، انونسر TNA ، اینگونه گفته است:دیداری با دوستی قدیمی.من سالهاست او را میشناسم.ما حتی یک کلمه هم در مورد کشتی حرف نزدیم.من نمیدونم کدوم احمقی فکر کرده که من دارم به خاطر رفتن به TNA با او مذاکره میکنم.اگه فکر میکنید من میزارم که بیشاف و هوگن به هیتمن دوباره نزدیک بشن اشتباه فکر کردید.
-تارا که به خاطر معلوم شدن قسمتی ممنوعه از باسنش در ایمپکت 4 ژانویه معروف شده بود اینبار به خاطر معلوم شدن قسمتی از سینه اش در صدر اخبار قرار گرفته است.اگر ایمپکت این هفته را مشاهده کرده باشید متوجه شده اید که سینه ی او توسط کارگردان سانسور شده بود.
-گفته شده که افراد زیادی در TNA به خاطر کاهش 0.2 ریتینگ ایمپکت ناراحت بوده اند.به نظر میرسه که مسوولان کمپانی دلیلی برای این کاهش ریتینگ پیدا نکرده اند و به همین خاطر عصبانی هستند.
بعضی منابع خبری از احتمال پیوستن بروک هوگن،دختر هالک هوگن به TNA بر داده اند.او که سابقه کارهای زیادی در تلویزیون دارد ممکن است به عنوان یک شخصیت بیرون رینگ و جلوی دوربین به TNA اضافه شود.
-هانکی تانک من که صحبت هایی از مذاکره اش با TNA به گوش میرسد اعلام کرده است که هیچ گونه مذاکره ای با این کمپانی نداشته است.گفته شده قبلتر ها کمپانی با او برای پیوستن به لجند ها و فقط فروش محصولاتش مذاکره کرده که به نتیجه نرسیده است.[/align]
RE: هارت:دیگر با بیشاف و هوگن کار نمیکنم-سانسور دوباره تارا! و ...
RE: هارت:دیگر با بیشاف و هوگن کار نمیکنم-سانسور دوباره تارا! و ...
آقا بی خودی به دلتون صابون نزنید تصاویر از اول سانسور شده پخش شده کپچر نداره :4: