-
لاست 6
سلام.
پخش سری جدید لاست از 2 هفته پیش شروع شد. در حالی که همه منتظر این سریال بودند با پخش 3 قسمت آن هنوز انتظارات براورده نشده. اما نکته اصلی این فصل سقوط نکردن هواپیمای اوشینگ در پایان آن است، داستانی که در کنار داستان اصلی ( اتفاقات در جزیره ) در حال پخش است. یعنی در پایان لاست 6 ما شاهد این ماجرا خواهد بود. هواپیما سقوط نکرده و جزیره زیر آب است.
بعبارت دیگر 6 فصل سر کار بودیم.
-
RE: لاست 6
یعنی از الان مشخص شده آخرش؟
شما قبلا گفتید لاک همون دوده، آیا تو لاست 6 تو این 3 قسمت مشخص شد که %100 دوده؟
-
به نظر شما نمیشد این رو تو همون تاپیک های قبلی در مورد لاست بگید و براش یه تاپیک جداگانه باز نکنید!
-
حالا که تاپیک هست بگم :
لاست این 3 اپیزود خیلی قشنگ و جنجالی داشته که سر اون هویت دود و خواسته اون هویت ریچارد و معبد پدا می شه . در پایان اپیزود 3 کلیر هم جین رو از دست دیگران نجات می ده ولی 2 چیز لو رفته که هنوز به فیلم کشیده نشده :
1. کلر هنوز حامله هستش.
2. کلر هنوز با هیچ کدوم ( جک ، کیت ..... ) ملاقات نکرده.
البته اینا شایعه هستش و شایعه های درگر مانده اسرار هایی راجب مجسمه در جزیره و بیماری که مسافران فرانسوی رو کشت و سعید هم الان مبتلاشه هستش.
-
ولی لینکه در پایان هواپیما سقوط نکنه جالب نیست.
-
راستی تو قسمت 1 (فصل 6)چرا گزرنامه سعید ایرانی بود مگه اون عرب نبود؟ (فکر کنم سوتی دادن گزرنامه عربی گیر نیاوردن)
-
حالا کلا چند تا اپیزودش اومده؟
من الان تا اونجایی دیدم که سعید به هوش اومد
بعد از اون هم اپیزود دیگه ای اومده؟
ولی خداییش خیلی باحال شده !
-
به آقای استیو آستین یک اپیزود دیگه هم بعد از اون اومده و من هر اپیزودی که اومده سریع در بخش VIP با لینک مستقیم قرار می دم.
هنوز راز 4 انگشتی بودن مجسمه از فصل دو معلوم نشده .
تو هواپیما هم دزموند یه دفعه غیب می شه و معلوم نیست کجا می ره.
-
شاید در مورد گذر نامه داستان داشته باشن.