اقا به من مربوط نیست اما من به عنوان یه کاربر معمولی باید بگم واقعا کاربرا خیلی کم پست می دند و در بحث ها شرکت میکنند..من میگم برای پیشرفت این انجمن بچه ها یکم فعالیت خودشون بیشتر کنند
ب
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا به من مربوط نیست اما من به عنوان یه کاربر معمولی باید بگم واقعا کاربرا خیلی کم پست می دند و در بحث ها شرکت میکنند..من میگم برای پیشرفت این انجمن بچه ها یکم فعالیت خودشون بیشتر کنند
ب
عليرضا جان با نظرت كاملا موافقم از هر 6 كاربر ثبت نامي 2 تا فعال درمياد
من فعالم یا غیرفعال؟
تو خنثي هستي(خنده)
اینو خودمم فهمیده بودم:4:
شرمنده منم اين روزا يه كم مشكل دارم ، نمي تونم تو بحث ها شركت كنم !
دعا كننين مشكلم حل شه دوباره مثل قبل فعاليتم رو شروع مي كنم !!
داوود جان شما كه مارو شرمنده كردي فعال ترين كاربر اين انجمن شمايي ! تبريك مي گم !!
محمدزضا شما از لحاظ همه چي بالا سر مايي ما كوچيكتيم.از ته قلب دعا ميكنم مشكلت حل بشه چون شب جمعه هستش روز روز آقاست حتما كارت درست ميشه
منم به عنوان یه کاربر بی خاصیت باید شرمنده همه باشم امیدوارم بتوانم مثل قبل فعالیتمو دو برابر بکنم هم در گذاشتن عکس و هم در بیوگرافی البته چندوقته هستش که سیستمم ویروس گرفته و باید ویندوزمو عوض کنم الان خیلی مشکل دارم با این ویروس اما وقتشو ندارم ویندوزمو عوض کنم تا میام پشت کامپیوتر اول از هر کاری میرم سروقت اینترنت
شما دوستان همه سرور ما هستید شما انجمن نگه داشتید اگر کسی پستی نمیده حتما مشکلاتی داره یا دوست نداره بده البته ما کسی رو زور به پست دادن نمیکنیم [size=x-large]هرکی پست بده و زحمت بکشه حتما سودی خواهد برد و یه فرقی بین کاربری که پست نمیده داره![/size]
انشاالله همه فعالیتشون 2برابر کنن