× تاپیکـ مخصوص در خواست پرومو ║ جدید و قدیمی ×
با سلام .
دوستان در این تاپیک می تونن انواع پرومو بازی ها ،پی پر ویو ها ، قدیمی و جدید رو درخواست کنن .
[align=center]
◄◄◄ ►►►
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[size=xx-small]
The Rock vs Stone Cold Steve Sustin , Wrestlemania 17 Promo | 8 MG | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/size] « [/align]
RE: × تاپیکـ مخصوص در خواست پرومو ║ جدید و قدیمی ×
سلام.
کیوان جان پرومو اج و سینا در سامر اسلم 2006 رو میخوام.
فعلا.
[size=x-small]تقدیم به داش شایان .
[/size]
[align=center][size=xx-small]
Edge vs Cena , Summer Slam 2006 Promo | 7.7 MG | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/size] « [/align]
اگه مي شه پروموي جف هاردي و سي ام پانك رو در سامر اسلم بذاريد
خيلي ممنون ...
[align=center]كيوان جان من پرومو هاي رسلمنيا ي 21 رو كه استارا فيلم بازي كردن رو ميخوام به جز واسه تيكر.بعد يكي هم بود همه ي اينا با هم بود تيكه تيكه از هر كدوم اون رو هم ميخوام.فقط از zS نذار.4s اگه تونستي بد نيست.حجمشون هم از 3مگ بيشتر نشه(چه كم توقعم من:27:)[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DEAD MAN
[align=center]كيوان جان من پرومو هاي رسلمنيا ي 21 رو كه استارا فيلم بازي كردن رو ميخوام به جز واسه تيكر.بعد يكي هم بود همه ي اينا با هم بود تيكه تيكه از هر كدوم اون رو هم ميخوام.فقط از zS نذار.4s اگه تونستي بد نيست.حجمشون هم از 3مگ بيشتر نشه(چه كم توقعم من:27:)[/align]
[size=x-small]
راستش محمد حسین جان ، این طوری که شما می گی پیدا کردنش سخته . من گشتم ولی در واقه به نتیجه ای نرسیدم . ببخشید .
لطف کن اسم مسابقه و زمانشو بگو ، اینطوری راحت تر می شه به اون پرومو رسید . با تشکر از شما . [/size][hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jeff hardy love
اگه مي شه پروموي جف هاردي و سي ام پانك رو در سامر اسلم بذاريد
خيلي ممنون ...
[size=x-small]
پرومو در خواستی کاربر jeff hardy love :.:
[/size]
[align=center][size=xx-small]
Jeff Hardy vs CM Punk , Summer Slam 2009 Promo | 3.3 MG | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/size] « [/align]
پرومو یازی wwe champion رسلمینیا 24 رو بزار :34:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Man On Fire
پرومو یازی wwe champion رسلمینیا 24 رو بزار :34:
[size=x-small]پرومو در خواستی آقا اردلان . دوستان ، چقد استقبال از این تاپیک ...
[/size]
[align=center]
◄◄◄ ►►►
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[size=xx-small]
Randy Orton vs John Cena vs Triple H , WrestleMaina 24 Promo | 1.8 MG | FLV Format Video | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/size] « [/align]
سلام . پروموی بازی راک و هوگان در رسلمنیا 2002 . با تشکر ..
براي مسابقه نبود بلكه براي پي پي وي رسلمنيا ي21 تو 2005 هستش.
هر استار هم يه فيلم جدا داره.(مثلآ تيكر تو خيابون مياد با شات گان سياه پوسترو ميزنه ايچ سوار اسب شده فلير ميكشتش و....)
بعد اون يكي هم كه گفته بودم همه ي اين فيلما رو تيكشون رو به هم چسبونده بودن و يه پرومو ي زيبا شده بود.