RVD در باره قرارداد با TNA میگوید
[align=center]در مصاحبه ای که با استار اسبق کمپانی دبلیو دبلیو ای در رادیو انجام شده است او در رابطه با اینده ورزشی خود در پاسخ به سوالات چنین پاسخ داد:
*از او پرسیده شد : حالا که شوء TNA iMPACT! به دوشنبه ها منتقل شده و از 8 مارچ شروع به فعالیت رسمی در این تاریخ میکند ما میتونیم ببینیم که "اقای دوشنبه شب " برمیگرده به جایی که بهش تعلق داره؟!
-ون دم در پاسخ میگوید : احساس خوشبینانه ای دارم و من واقعا میدانم که TNA در تلاش است برای به وجود اوردن قراردادی برای من و کسانی مثل من که در این جایگاه هستند.
*احساس بسیار قشنگ و گیج کننده ای هست که به سمت پیشنهاد کدام یک میروید WWE یا TNA ? ! و در نهایت کوله پشتی خود را به قصد سفر به کدام طرف اماده میکنید!
-هر پیشنهادی که رویه میز قرار میگیرد گیج کننده است اما هر کدام سنجیده میشود.ولی ممکن است زمانی برسد که قصد بازگشت و سفر به سمت WWE را داشته باشم(قبول پیشنهاد WWE) .ولی فعلا من مایل به قبول هیچ کدام از پیشنهاد ها نیستم و قصد دارم باز هم صبر کنم.
ممکن است قبول پیشنهاد TNA و قدردانی ای که انها از من میکنن سود بیشتری برایم داشته باشد نسبت به WWE ولی ... صبر.
*RVD میگوید WWE خواهان برگرداندن او شده است ولی TNA نسبت به انها در عقد قرار داد بسیار فعال تر بوده است.
-WWE خیلی دوست دارد که من را برگرداند و مرا به صورت تمام وقت در اختیار داشته باشد TNA خیلی بیشتر احترام میگذاره به من برای مثال هفته گذشته هوگن در برنامه رادیوو من شرکت کرد و مصاحبه ما یک ساعت طول کشید. .
به اعتقاد من , باور دارم که در اخر یک جهت مناسب را انتخاب میکنم.خواهیم دید.
-WWE خیلی خواهان برگرداندن RVD است ولی او فراموش نمیکند که از اخرین اجرایش در انجا ناراضی بوده است.
*WWE خیلی مرا سوزانده است برای اینکه من خواهان قراردادی بودم که در ان بخر هفته هر ماه را به من استراحت بدهند ولی انها موافقت نکردند.زمانی که من به انها گفتم اینگونه من خیلی ضرر میکنم و نمیخواهم اینجا باشم و من خسته میشوم از اینکه هر روز باید سفر کنم تا به اینجا بیایم انها هیچ حرف یا حرکت خاصی از خود نشان ندادند!!
[/align]
---------
دوستان اگه جمله بندیش بده به بزرگی خودتون ببخشید چون تازه وارد بخش خبری و ترجمه شدم دیگه:4:.
RE: RVD در باره قرارداد با TNA میگوید
داش عرفان تکراریه که :70: - نامید کردی منو :4:
RE: RVD در باره قرارداد با TNA میگوید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAYAN_CENA_Y2J
داش عرفان تکراریه که :70: - نامید کردی منو :4:
اِ اقا ای ام سو سارری :4:
من صبح اومدم دیدم کسی انجمن نیست گفتم حتما نذاشتن من گذاشتمش:4:
مدیر که کناداره بخش بخواد ادغام کنه .تا چند مین دیگه دیلیت میکنم.
بازم ای ام سارری :4: