آپدیت بزرگ گلدبرگ و RVD - پوستر Destination X
[align=center]-بیل گلدبرگ که این روزها شایعات زیادی مبنی بر همکاریش با TNA به گوش میرسد ، در آخرین ارسال توئیتر خودش اینگونه به این شایع ها واکنش نشان داده است : " بزارید این مطلب رو روشن کنم ، دقیقا گوش کنید ببینید من چی میگم ، من با TNA قرارداد امضا نکرده ام.نقطه.تمام.بدون هیچ حرف اضافه ای. "
-راب ون دم با حضور در برنامه ای رادیویی خودش را به TNA نزدیک دانست. او اینگونه حرف زده است :
" باید بگم که اوضاع خوشبینانه است.آنها معامله عادلانه ای رو پیشنهاد داده اند و من واقعا امیدوار هستم.
دلایل که باعث میشود من TNA را به WWE ترجیح بدهم یکی این است که در تی ان ای تقویم کاری ام فول تایم نخواهد بود و اونا برای من وقت استراحت کافی در نظر گرفته اند در حالی که WWE از من برنامه فول تایم میخواهد.و دلیل دیگر این ات که مسوولان TNA به من احترام بیشتری میگذارند مانند هوگن که هفته پیش یک ساعت تمام در برنامه رادیویی من شرکت داشت.TNA در تلاشش برای جذب من اکتیو تر و مشتاق تر نشان میدهد و این باعث شده که من به این عقیده برسم که که در TNA جایگاه بهتری خواهم داشت.
RVD میگه که WWE به او علاقه مند است اما او فراموش نکرده که دفعه قبل چرا از این کمپانی جدا شد.
" آنها در قراردادم به من قول داده بودند که هر ماه یک آخر هفته کاملا آزاد و تعطیل داشته باشم اما آنها زیر قولشان زدند و این تعطیلات را که حق من بود به من ندادند.من به آنها گفتم که از این وضعیت شدیدا خسته هستم و انرژی ام تمام شده و نمیتونم مدام در حال سفر باشم و آنها نیز در واکنش فعالیت ها و پرواز ها و مسابقات من را دو برابر کردند و اینگونه شد که آب ما توی یک جوی نرفت.
- پوستر پی پی وی Destination X که 23 مارچ برگزار میشود به شکل زیر است :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
RE: آپدیت بزرگ گلدبرگ و RVD - پوستر Destination X
پس طراح هاي tna هم از png هاي psd-dreams استفاده ميكنن!:4:
شايان جان پستر TNA رو خيلي وقت پيش ارمان گذاشته بود :4:
مهم نی :4: قسمت اصلی خبر یه چیز دیگست
گلدبرگ آب پاکی رو ریخت تو دستمون خیلی حیف شد اینجوری که گلدبرگ پیغام داده خیال بافی هم نمیشه کرد.