سلام
بهترين بازي كامپيوتري كه تا به حال تو عمرتون انجام داديد چه بازي بود؟درباره چه بود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بهترين بازي كامپيوتري كه تا به حال تو عمرتون انجام داديد چه بازي بود؟درباره چه بود؟
اگه منظورت بازی کامپیوتریه .Batman Arkham Asylum بهترین بازیه که که من انجام دادم . از همه نظر فوق العاده است . گرافیک . داستان . گیم پلی . شخصیت پردازی و . . .
به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم اگر بازی نکردن حتما تهیه اش کنید . اگر ضرر کردید هر چی خواستید به من بگید:34:
ممنونم:34:
گرگم به هوا.درباره ي يه گرگه بوده ميره به هوا.:58:
با سلام به همه بهترین بازی که من انجام دادم از لحاظ درگیر شدن با کاراکتر و حس نزدیکی بازیه GOD OF WAR بوده از لحاظ سناریو و داستان بازی RESIDENT EVIL COD:VERONICA X دارای یک داستان بسیار بسیار بسیار جذاب و دیوانه کنندست ...
(یه خورده زیادی تعزیف کردم..
اما داستانش پتانسیل یه فیلمه سینمایی رو داره...
از بهترين بازيها : Call Of Duty : Modern Warfare 1,2 ! همينطور Assasin Creed 2 كه بسيار زيبا بود !
راستی ميدونستيد Assasins به معنی " حشاشّين " در عربيه !
بازی BATMAN که دوستمون اشاره کردند. بازی PRINCE OF PERSIA 4 پسر همون PRINCE شماره های قبلی در این بازی با غولهای تاریکی و اهریمنان به مبارزه می پردازه و محیط پر رمز و راز و قصه گیرایی داره در شروع بازی با شاهزاده خانوم آشنا میشه و در طول بازی فضای رمانتیکی بین اونها بوجود می یاد و حتی در قسمتهایی از بازی دختر به فارسی صحبت میکنه و به چوب یا عصا میگه: راه را نشان بده !!! این پرنس خیلی توانایی داره و با دستکشی که در دست داره میتونه روی دیوارها حرکت کنه . TERMINATOR SALVATION هم یک بازی اکشنه که 2 نفره هم میشه بازی کرد و رباطهای مهاجم و موجودات فضایی خیلی خوب طراحی شدن .
لطفاً نظر سنجی برای این جور تاپیک ها بذار ! در غیر این صورت پست ها پاک خواهند شد !
[size=small] به نظر من بهترین بازی هایی که بازی کردم تو ایکس باکس SMACKDOWN VS. RAW 2010
تو پلی 2 FLATOUT2
تو وی POOL HALL PRO[/size]
فقط
[size=large][align=center]Assassin Creed Serie[/align][/size]
resident evil 4
چون زیرنویس داشت دموهاش خیلی حال داد!
فکر میکنم چندروز پیش پژمان تایپیکی زد که کامل بود و این سوال هم توش!