RE: آخرین 5 پیشــنهاد TNA
TNA داره هرکاری که میتونه میکنه تا در رقابت 8 مارچ کم نیاره.
شب بسیار خاطره انگیزی میشه.
به احتمال فراوان اونشب ریتینگ TNA میترکه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Slash
به احتمال فراوان اونشب ریتینگ TNA میترکه !
هر کاری که میخواد بکنه ، بتونه بکنه هم باز راء کلش رو میخوابونه.
این هم نظریه ! اگه TNA کل WWE رو هم بخره عرفان باز به پول وینس مک مهن امید داره !
البته من از این مزخرف کاری های این چند وقت TNA خوشم نیومد مثل 4 گوشه کردن رینگ و پیوستن به جرگه اینترتینمنت ها و
کنار گزاشتن کامل لوچا لیبرِی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Slash
این هم نظریه ! اگه TNA کل WWE رو هم بخره عرفان باز به پول وینس مک مهن امید داره !
البته من از این مزخرف کاری های این چند وقت TNA خوشم نیومد مثل 4 گوشه کردن رینگ و پیوستن به جرگه اینترتینمنت ها و
کنار گزاشتن کامل لوچا لیبرِی
چرا 4 گوشه کردن رینگ کار مزخرفی بود ؟؟؟مگه اشکالش چیه؟؟؟؟ از نظر من که خیلی بهتر از رینگ 6 گوشه هست.
عزیز دل برادر پوریا جان ما تعصب خاصی رو لوچا لیبری و رینگ شش گوشه دارند !! شنیده بودیم با یک سری ملت کفن پوش میخواستن برن ایمپکت زون رو خراب کنن برای نشون دادن اعتراضشون :4: :70: :4: !
دوست عزیز طی تحقیقاتی که بنده رویه این موضوع انجام دادم نزدیک به 45% حرکاتی رو که توی رینگ شش گوشه انجام میدهند در ریگ چهار گوش نمیتوانند انجام دهند.ضلع مقابل شمال غربی ، شمال شرقی ، جنوب شرقی و جنوب غربی در رینگ Wwe و یا بهتر بگم پرو فشنال رسلینگ حالت انعطاف پذیر رینگ مخصوص لوچا لیبره را ندارند و حرکات استار ها رو هر چقدر هم که سرعتی باشد را تبدیل به پاور فول میکند.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید بازی های ری می.ستریو در دبلیو دبلیو ای را با بازی های میستیکو در CMLL را مقایسه کنید.
اگر بازی های وَم پایرو درWcW را دیده باشید میتوانید ان بازی ها را با بازی های خود وَم پایرو در کمپانی های مکزیکی مقایسه کنید.