عكس هـاي زيبــاي بـازي محبـوب ســو نيكــ Sonic از WWE !
ســـــــــلام.
WWE جــديدا گــالـري از بــازي محبـوب ســـونيــكـــــــ Sonic بــراي كنســـــول سگــــــا منتشـــر كــرده بــه نــام Sonic & Sega All-Stars Racing . آمــاده دانلـــود اســــــــت .
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Rev your engines and grab onto your hat for the speedway insanity of "Sonic & SEGA All-Stars Racing
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Size : 0.9 MG » 13 Photos » Host : 4Shared | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
------------
Just try and keep up with the turbulent transports of "Sonic & SEGA All-Stars Racing," available now
Size : 0.7 MG » 19 Photos » Host : 4Shared | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
RE: عكس هـاي زيبــاي بـازي محبـوب ســو نيكــ Sonic از WWE !
اخ جان:4:
من میمیرم واسه سونــــــــــــــــــــــ ـــــــیـــــــــــــــــ ــــــــــــــــک
[align=center]براي سگا منتشر كرده چيه؟سگا الآن براش بازي توليد ميشه هيچ؟يه اصلاح بكن اسمو.
اسم بازي يعني:سونيك و تمام ستاره هاي سگا[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DEAD MAN
[align=center]براي سگا منتشر كرده چيه؟سگا الآن براش بازي توليد ميشه هيچ؟يه اصلاح بكن اسمو.
اسم بازي يعني:سونيك و تمام ستاره هاي سگا[/align]
ممد حسين جان من نگفتم كه بازي منتشر كرده.
گفتم گالري جديد منتشر كرده . ( گالري منظور عكس است ) .
بعــدش WWE و مكمن بيكــــار نيســتن ترتيــب سـاخــت ورژن جــديد بـازي سونيك رو بـدن .!
فعلا .....
یادش بخیر چقدر اینو بازی میکردم :4:
ولی برعکس من اصلا با این بازی حال نمیکردم:4:بازی میکردم ولی حال نمیکردم:4:
کلا در سگا فقط سری شورش در شهر و مایکل جکسون:86::4:
ساسان جان ممد حسین درست میگه ! تو به اشتباه نوشتی این بازی برای کنسول سگا منتشر میشه ! این بازی رو کمپانی سگا ساخته نه برای سگا ، بلکه برای دی اس ، پی سی ، پلی 3 ، وی و ایکس باکس 360 ! این بازی مسابقه ای ، بازیی هست که سونیک و شخصیت های معروف سگا در یک بازی مسابقه ای شرکت دارند.
مــا ان چيزي كه WWE گذاشته گذاشتيم. براي چه كنسولي مياد اينا به من ربطي نداره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
مــا ان چيزي كه WWE گذاشته گذاشتيم. براي چه كنسولي مياد اينا به من ربطي نداره .
احسنت !
مدیر : اسپم دادن از شما بعیده !
كاربر : دخالت تو كار كاربر نيز از شما بعيده !
مدیر : مدیر بخش نباید بذاره هیچ احدی خلاف قوانین رفتار کنه ! اجرا نکردن قوانین از شما بعیده !
كاربر : بيا بخ*!ورش :دي
مدیر : خ*!وردیش که اینقدر شدی :دی
كاربر : حالا اين ها رو ول كن ! يك دست مجلسي همه چيز رو درست مي كنه :دي
مدیر : خیلی بده خلاقیت نباشه این همه از شروین تقلید میکنی بس نبود ؟ خودت که هیچی بلد نیستی جزء این کار :دی