اخراجی دیگر در WWE -وضعیت HBK-صحبت های دانیل برایان و ...
[align=center]-ساعاتی پیش خبری رسمی دیگر در WWE.com منتشر شد و چارلی هاس ،قهرمان سابق تگ تیم که مدتها استفاده ای از او نمیشد از کمپانی اخراج شد و مطابق معمول برای او آرزوی موفقیت شد.او پنجمین فرد اخراج شده در خانه تکانی امسال WWE محسوب میشود.
-در مورد وضعیت شان مایکلز پس از رسلمینیا اخباری منتشر شده که حاکی از باخت او در مقابل تیکر است.نام او در تبلغ هیچ هوس شوء یا ماندی نایت راء به جز راء فردای رسلمینیا دیده نمی شود.
-WWE در لیست 50 بازی برتر تاریخ رسلمینیا بازی سه نفره شان مایکلز،تریپل ایچ و کریس بنوا را آورده و در توضیحات این مسابقه دست به تعرف و تمجید از کریس بنوا زده و به جرات می توان گفت این مطلب تنها جایی است که کریس بنوا در WWE سانسور نشده و از او به خوبی یاد شده است.
-برایان دنیلسون یا همان دانیل برایان در مصاحبه ای با سایت رسمی WWE در مورد اولین حضورش در NXT اینگونه گفته است:من از لحاظ فیزیکی نسبتا درب و داغون شدم اما این چیزی نبود که برایم غیر منتظره باشد.من متوجه شدم که در شوءها باید انتظار چه چیزی را داشته باشم و آن همه چیز است.به خاطر اینکه ممکنه دقیقا دو دقیقه قبل از ورود شما ازتون بخون چیز اضافه بر سازمانی بگید یا و هر لحظه ممکنه تو بکستیج یقتون رو بگیرن و از کارهایی که قراره در رینگ انجام بدین ازتون سوال بپرسن و به همین دلیل همیشه باید در آستین خود چیزی داشته باشید.
او همچنین در اکانت توئیـ ـتر خود در مورد اولین حضورش در NXT گفته : خلاصه اولین حضورم را تجربه کردم و به نظر خودم کار من فوق العاده بود و البته قسمت هایی از کارم که نیاز به بهبود دارم را متوجه شدم.من به مربی بهتری نیاز دارم(تیکه به میز!)[/align]