تاکتیک هوگن برای جنگ دوشنبه - استار سورپرایز در 8 مارچ؟
[align=center]-هالک هوگن در یک مصاحبه رادیویی به هوادارن گفت که در دوشنبه این هفته که ایمپکت رسما به دوشنبه منتقل می شود و جنگش با راء را شروع خواهد کرد چند دقیقه زودتر از ساعت 9 که ساعت رسمی هر دو شوء است از شبکه ایمپکت بازدید کنند چون به احتمال زیاد برای رو دست زدن به راء آنها سورپرایزی بزرگ را در ابتدای شوء و زودتر از موعد معمول به نمایش در خواهند آورد.
ایمپکت در 4 ژانویه نیز چند ساعت قبل از شروع رسمی در میان یکی از پیام های بازرگانی مبارزه های UFC حضور سیکس پاک و اسکات هال را تبلیغ کرده بود تا بتواند توجه هوادران را جلب بکند.
---------------------------------------------------------------------------
-منابع معتبر خبری مذاکرات رسمی و جدی راب ون دم با TNA را تایید کرده اند.البته این پروسه از ماه ها قبل شروع شده است و شدت آن در نزدیکی 4 ژانویه به حدی زیاد بود که حتی بعضی افراد داخل TNA حضور او در 4 ژانویه را قطعی دانسته بودند اما این اتفاق نیفتاد و قراردادی امضا نشد.
اما با نزدیک شدن به 8 مارچ و ایمپکت زنده که به مصاف راء میرود به نظر میرسد مسوولان TNA روی امضای این قرارداد بسیار پافشاری میکنند و گفته شده که تمام تلاش کمپانی روی این مسئله است که او اولین حضورش را به صورت سورپرایز در 8 مارچ داشته باشد.
البته بعضی از منابع میگویند که او قراردادش را با TNA امضا کرده و دلیل اینکه تا حالا اعلام نشده است برای جذاب تر کردن قضیه بوده است.
در چند ماه گذشته موضوع بازگشت راب ون دم به صحنه رسلینگ در کمپانی های بزرگ در صدر اخبار قرار داشته و به نظر میرسد به دلایلی که راب ون دم سنگین بودن برنامه کاری اعلام کرده است او WWE را نادیده گرفته و به TNA برمیگردد.
مهم ترین دلیل این ادعا صحبت های خود هالک هوگن در یک مصاحبه تصویری بوده است که گفته ما با یک استار بزرگ قرارداد بسته ایم و در ادامه برنام هنگامی که میخواسته اسم خودش را بگوید به مدل راب ون دم با دو انگشت شستش به خودش اشاره کرده تا به هواداران ندایی داده باشد که استار مورد نظر RVD است.
---------------------------------------------------------------------------
-TNA ناک اوتی دیگر را اخراج کرد.این ناک اوت تریسی بروکس می باشد.دلیل این اخراج هنوز معلوم نشده است.تریسی از سال 2003 با کمپانی بوده است و از ناک اوت های اوریجینال محسوب می شده است.[/align]
RE: تاکتیک هوگن برای جنگ دوشنبه - استار سورپرایز در 8 مارچ؟
اینا هم فقط بلدن تا ا استارهای وا مونده جا مونده بخرن به جای این کارا برید دو تا استوری خوب درست کنین با این خریدها و اخراج استار های با سابقه ی خودشون تیشه به ریششون میزنن
تزیسی زیاد بدرد نمیخورد :4: همون باید بره مادر بچه های فرانکی کازاریان بشه :4:
خودش تو مصاحبه میگفت موقع بدنیا اومدن دست هاش گیر کرده بوده تو رحم ننه اش :55: و فلج شده دستاش چند تا عمل کردن تا اینجوری شده .. میگفت بالای 1 کیلو بادستم نمیتونم بلند کنم :55:
گفت برای همین تصمیم گرفتم جاهای دیگم رو بزرگ کنم ( سینه ) .. مجری گفت یه چیزی میگم .. کاری که کردی جواب داده چون من نمیتونم چشم رو از اونجا بردارم :53:
----------------
راب ون دم .. :5: واقعا الان بهترین موقع برای طرفدار کشتی بودن هست ..
حیف که گلدبرگ تو مساحبه اخیرش گفت با سنم نمیتونم جوری تو رینگ باشم که هوادار هام رو راضی کنم ولی دوباره از کلمه ی شانس خیلی کمی وجود داره استفاده کرد .. یعنی هنوز جای امیدواریه ..
فک کن .. فقط به اسپیر فک کن :5: ببین چه بشه اگه بشه :4:
آره داش مجيد منم اون مصاحبه گلدبرگ رو كه خوندم اولش ديگه كامل مطمئن شدم بحث برگشتش ماليده شده،ولي باز دمش گرم آخرش يه روزنه و كور سوي اميدي باز گذاشت و من يكي هنوز ته دلم روشنه كه آدمي مثل بيشاف(:7:) ميتونه برش گردونه.
به به طرفداران رسلینگ دوشنبه شب جشن پیروزی هستش. (البته با توجه به برخی مشکلات شاید نتونم دوشنبه در خدمتتون باشم :4: )
شیرینی بده شروین جان :4:
با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم خودتون نتایج دوشنبه رو میزارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:21::21::21: :21::21::21::21::21::21::21:
بلاخره اومد :7: جون شما 2 سال منتظر بازگشت Mr.Monday Night میباشم ... به امید WHC شدن سلطان RVD ! :4:
یاد جوونیام افتادم که RVD بودم . :84:
این TNAیی ها هم شورشو در آوردن ما این همه سو-راستار بزرگ داریم اونا فقط سر یه سو-راستار این همه جینگولک بازی راه انداختن!:70:
:11:
بله بله .. قبلا میخواستم بگم ولی گفتم ول کن ..
این راب ون دم .. تو نظرسنجی ها حتی بعضی موقع ها از هوگن هم محبوب تر بود .. سنش هم مناسب هست .. بدنش هم که عالی نیگرداشته ...
شما اگه میدونستی RVD کیه جینگولک اینا نمیگفتی ..
RVD IS RUNNING TNA WILD
:5: :7: