دوستان جديدن اكثر سايت هاي آپلود فيلچره شما بگيد تو كدوم سايت بهتره آپ كنم (رپيد شير كه بعد از چند روز حذف ميشه)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان جديدن اكثر سايت هاي آپلود فيلچره شما بگيد تو كدوم سايت بهتره آپ كنم (رپيد شير كه بعد از چند روز حذف ميشه)
[size=x-small]بفرما دوست عزیز تر از جان :[/size]
کد PHP:Filefactory.com
Depositfiles.com
Easy-share.com
Netload.in
Uploaded.to
Uploading.com
GigaSize.com
Mediafire.com
Uploadbox.com
Badongo.com
Letitbit.net
hotfile.com
MegaShares.com
Storage.to
GigaPeta.com
uGotFile.com
FilesMonster.com
MegaFTP.com
BigAndFree.com
iFile.it
SharingMatrix.com
2Shared.com
Megashare.com
FreakShare.net
SendSpace.com
TurboBit.net
Oron.com
x7.to
ExtaBit.com
سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خیلی خوبه .
لینک مستقیم میده.
از همه اینا بهتر هم همین Mediafire.com هستش فعلاً ! چون بدون هیچ دنگ و فنگی آپلود میکنه و نیاز به معطلی هم نداره برای دانلود و اینا ( مثل هاست های دیگه که ثانیه شمار و اینا دارند این یکی نداره )
پژمان جان. برعكس.
مديافاير من 100 كيلوبايت هم نميتونم اپ كنم. هي ميره تا اخر مياد اول شايد بعد 3 ساعت لينكي به من داد . شايد :61:
--
به دوستان پيشنهاد ميكنم . به گروه V.i.P بيان . در اين كمبود هاست اينا . ميتونن با بيشتر سرعت دانلود كنن !
---
لطفا در پست اول کلمه فـــیـ.لـت.ر را ویرایش کنید .
موفق باشید ...
من پیشنهادم اینه که یه اکانت راپید شر بگیرید...
خیلی راحته و خیلی هم وب من که راضیم با بیشترین سرعت دانلود میشه....
قیمتشم که کمه 7 8 تومان...
من با مدیافایر آپلود نکردم...اما واسه دانلود فوقالعادست....البته [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هم خیلی خوبه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
هرکی که میخواد آپلود کنه به این سایت بره چون بر اساس قوانین جمهوری اسلامی هست وهیچ وقتهم ف ی ل ت ر نمیشه وهمه چیزش هم فارسیهWWW.AKS98.COM