ریتینگ سوپـ ـر استارز-حرف های حالب لیلیان در مورد راک و ...
[align=center]ریتینگ شوء سوپـ ـر استارز که روز پنجشنبه انجام گرفت 0.81 بوده و این شوء 985 هزار بیننده متوسط داشته است.
لیلیان گارسیا در سایت شخصی اش به دلیل جدایی اش WWE و رزوهایی که در این کمپانی بود اشاره کرده است :
" ترک WWE یکی از سخت ترین تصمیماتی بود که در عمرم گرفتم چون مبیش از 10 سال در آنحا بودم و با تمام کارکنان دوستی و نزدیکی بیش از اندازه ای داشتم.بعد از 10 سال همیشه در جاده و سفر بودن ، زمان یک توقف و استراحت بود."
او ادامه میده : " همونطور که خلیلاتون میدونید ، من دقیقا یک هفته بعد از جدایی ام ازداوج کردم.نمیدونید که چه احساس خوبی است وقتی شما زوج موردنظرتان را پیدا میکنید.ما به ماه عسل رفتیم و بعد از اون مدام در استراحت و گشتن با دوستان و خانواده بودم."
او همچنین در مورد ارتباطش با راک گفته :
"ما همچنان با هم گفتگو میکنیم و یاد روزهای خوب و لذت بخش قدیم هستیم.هیچ وقت یادم نمیره که در یکی از مصاحبه ها شخصیت " استرودل " ایجاد شد و واقعا به سختی میشد در برابر این کلمه مقاومت کرد.( از لحاظ خندیدن)( استرودل به معنای رشته است.میتونید حدس بزنید یعنی چی!)
او همچنین 3 لحظه مورد علاقش در رسلینگ را به ترتیب 1-خاوندن سرود ملی آمریکا بعد از حادثه 11 سپتامبر به دستور وینس مکمن 2- خواندن سرود ملی در تریبیوت تو د تروپس 3 معرفی بازی های تاریخی در WWE اعلام کرده است.[/align]
RE: ریتینگ سوپـ ـر استارز-حرف های حالب لیایان در مورد راک و ...
حادثه 11 سپتامبر به دستور وینس مکمن.
كدوم حادثه؟!؟
اولین رشته ورزش که بعد 11 سپتامبر واکنش نشون داد رسلینگ و اسمک دان بود و 13 سپتامبر یه شو به مناسبت یادبود گرفتن .
اون استردول هم خیلی باحال بود .
" میخوای سوار استردول راک بشی :55: "
به به ریتینگ هارو :4:
آرش جان از دنیا بی خبری ها!!
11 سپتمابر همونی بود که هواپیما زرت رفت تو برج هزار طبقه و نیویورک به دود و خون کشیده شد.
مجيد جان شوءي ســ وپـ راستار چهارمين شؤ درWWE از نظر اهميت هست كه يجورايي به هاس شو شبيه هست!
و شايد 1سال هم نيست كه راه افتاده!
شايان از دنيا عقب نيستم:4:اين چيزارو تو مخم سيو نيمكنم:4:
RE: ریتینگ سوپـ ـر استارز-حرف های حالب لیلیان در مورد راک و ...
قضيش اينه :4:
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]