برنامه های رسلمینیا : تیم گزارشگری + بازی مین ایونت
[align=center][size=medium]امروز در سایت های خبری جزئیات برخی برنامه های WWE برای رسلمینیا منتشر شد.
[/size]
-در هفته آینده WWE از تمام افراد حاضر در رسلمینیا تست دوپینگ و اعتیاد می گیرد.
-در حال حاضر صحبت در کمپانی اینگونه است که تیم سه نفر جیم راس ، جری لالر و مایکل کول وظیفه گزارشگری رسلمینیا را داشته باشند و جاش متیوز ، تاد گریشام و مت استرایکر در بکستیج به مصاحبه مشغول باشند.
-گفته شده که در حد فاصل رسلمینیا تا راء درفت ، استارهای اسمکدان حضور های مداومی رو در راء خواهند داشت.
-در مورد این که کدام بازی مین ایونت و بازی پایانی رسلمینیا خواهد بود ، مسوولان هنوز روی سه بازی جان سینا در برابر باتیستا ، کریس جریکو در برابر اج و شان مایکلز در برابر آندرتیکر تصمیم گیری نکرده اند.
-در مورد بازی ابتدایی هم گفته شده که به احتمال زیادی بازی قهرمانی تگ تیم بازی اول و بازی مانی این د بنک بازی دوم خواهد بود.بازی برت هارت و وینس هم در اواسط شوء برگزار می شود.[/align]
RE: برنامه های رسلمینیا : تیم گزارشگری + بازی مین ایونت
بايد بازي تيكر و شان رو بذارن مين ايونت چون حساس ترين بازي بدون شك همين بازيه!
حدس من اینه که اول جریکو و اج ، بعدش تیکر و شان اخرشم سینا و باتیستا
البته بهتره که بازی شان و تیکر آخر باشه.پارسال بعد بازی تیکر و شان ملت تخلیه شدن تو بازی تریپل و رندی یه نفرم صداش در نمیومد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Demon Of Destruction
بايد بازي تيكر و شان رو بذارن مين ايونت چون حساس ترين بازي بدون شك همين بازيه!
اگه بخواد بازی خداحافظی شان باشه کمپانی اینکار رو نمیکنه
هیچ کمپانی دوست نداره مین اونت اصلی سالش با یک چیز غم انگیز تموم شه....مثل رسلمنیا 24 که ریک گفت نمیخواد مردم با چشمای خیس شو رو ترک کنن
با اینکه خیلی عشق تیکر رو دارم،ولی دوست دارم که شاون بازی رو ببره.
باتیستا سینا بهترین انتخاب است اینطوری دیگه ملت لازم نیست کتک خوردن سینا روتماشا کنن! سایقه نشون داده مین لیونت های رسلمنیا معمولا خوب از اب درنمیان
به نظر من چون احتمالا بازی آخر شان هست مسابقه ی تیکر و شان آخر باشه بهتره ولی فکر کنم بازی ادج و جریکو مین اونت باشه
بازی آخر همیشه سر کمربند هست در هر شرایطی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط will
باتیستا سینا بهترین انتخاب است اینطوری دیگه ملت لازم نیست کتک خوردن سینا روتماشا کنن! سایقه نشون داده مین لیونت های رسلمنیا معمولا خوب از اب درنمیان
يعني بازي پارسال رندي و تريپل اچ تو رستلمنياي پارسال يا بازي تريپل و رتدي وسينا تو رستلمنيا24 يا مين اونت هاي سال هاي قبل بد بودند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Violon
نقل قول:
نوشته اصلی توسط will
يعني بازي پارسال رندي و تريپل اچ تو رستلمنياي پارسال يا بازي تريپل و رتدي وسينا تو رستلمنيا24 يا مين اونت هاي سال هاي قبل بد بودند؟
WM24 که مین ایونتش Undetaker vs Edge بود!!!
------------------------------
به نظر من که همیشه مین ایونت های WM قشنگ بوده!! امسال هم احتمالا یه بازی سر چمپیون میذارن!
آندر و شان مین ایونت نیست!!