-
سال نو مبارک!
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
سلام به تمامی کاربران عزیز انجمن
فرارسیدن سال 1389 خورشیدی رو خدمت تمامی کاربران گرامی تبریک عرض میکنم انشاالله که سال خوبی داشته باشید و در تمام کارهاتون موفق باشید اگر کنکور دارید قبول بشید اگر زن میخواید زن بگیرید اگر شوهر میخواید پیدا کنید :4: و...
خوشحال هستیم که یک عید دیگر در این انجمن میزبان شما هستیم این سومین عید هستش که ما در این فروم جشن میگیریم و مطمعن باشید آخرین عید این انجمن نیست
شاد باشید همیشه
خداحافظ
-
RE: سال نو مبارک!
ســـلام.
من سال نو رو به همه عزيزان تبريك ميگم.
انشالله سال پربركتي باشه .
همچنين 7000 كاربره شدن فروم رو هم همينجا تبريك ميگم به هامون عزيز .
-
منم این عید بزرگ رو به تمامی دوستان تبریک میگم
-
سال جدید رو به تمامی کابران iranwwe تبریک میگم و امیدوارم سال جدید سالی توام با سلامتی و آرامش براتون باشه و زیر سایه پروردگار سال خاطره انگیزی رو تجربه کنید, خوش باشید
-
زوده بابا:4:
6 ساعت مونده:4:
بچه ها اين چند روزه جوگيرن:4:
تولد ساسي رو يه روز جلو انداختن:4:
از يه هفته پيش داره پيغام تبريك عيد مياد:4:
ماهم تبريك ميگيم:4:
ايشالله سال خوبي باشه:34:
-
khob hala ke intowre
manam sale no ro be hame tabrik migam
:32:
فارسی تایپ کنید .
-
سالنو بر همه ي شما مبارك. انشا الله امسال سال تحويل ننه سرما بيدار باشه و عمو نوروز رو ببينه آخه گناه داره الان 1388 سال كه شوهرش رو نديده. :13::13::13:
-
سال نو رو به همه تبريك ميگم.
-
منم تبریک میگم.اینشاالله همه در سال 89 موفق باشید
-
[size=small]همونطور که میدونید فقط انقد به آغاز عید باقی مونده.:4:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم به نوبه خودم فرا رسیدن سال 14089 اهورایی 7032 میترایی آریایی 6760 آشوری 3748 زرتشتی 2569 شاهنشاهی و 1389 خورشیدی رو به همه هموطنان گرامی تبریک میگم.
امیدوارم در این سال درهای رحمت اللهی به روی همه مردم ما باز بشه و سالی خوب و پر برکت رو داشته باشیم.
امسال هم که میدونید سال ببر هست و سال قبلی که سال گاو بود و از جهاتی هم ملت گاو و گوساله خطاب شدن ولی خوب امسال حتما باید شیر و پلنگ و ببر خطابمون کنن.:4:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
http://www.wrestleshare.net/images/24216244996447739102.jpg
خوب همونطور که میدونید امسال به گفته بعضی ها سال صبر و استقامت نامیده شده که به نظر میاد بیشتر از اصل کاریه مورد توجه قرار بگیره.
http://www.wrestleshare.net/images/74762821641917884371.jpg
پیام باراک اوباما هم برای نوروز هم که احتمالا خبرش به گوشتون خورده و این هم ویدیوش هست با زیرنویس فارسی.
حرفهای جالبی زده.
http://www.*******.com/watch?v=b_Qf_Ut5RYU
عید هم ساعت 9 و پنج دقیقه اگه اشتباه نکرده باشم آغاز میشه و طبق رسوم سال قبل باید صحبتای اقا رو بشنویم و همچنین نام گذاری سال رو توسط ایشون که ولی ماست بشنویم.
همچنین خبرهایی هست که قراره آقا امسال رو سال کار مضاعف نام گذاری کنه.اگه قطعی شد بفهمید که من چه نوستر آداموسی هستم.:4:
در هر صورت وقتی تلویزیون عزت اینا خواست این رخداد بزرگ رو نشون بده میریم به بالای پشت و بوم و دوباره الله اکبر میگیم تا تجدیدی با آرمان های امام کنیم.
حتی اگه توی محل تک هم هستید چندین بار این حرکت رو انجام بدید و در اس ام اس های تبریکتون این موضوع رو بهنگام تبریک سال صبر و استقامت بگنجانید که خیلی مهمه.
در آخر هم برای همتون و خانواده هاتون آرزوی پیروزی و خوشبختی میکنم و امیدوارم این انجمن حالا حالا ها باقی بمونه و دوستان هم در اون حضور داشته باشن.
بدرود[/size]