درخواست راهنمایی برای شروع فعالیت سایت The-HardyZ.Com
سلام
من امروز هاست لینوکس و دومین the-hardyz.com رو تهیه کردم که البتو هنوز dns هاش برای isp های بعضی شهرها تنظیم نیست .
قصد دارم در این سایت اخبار ، بیوگرافی ، عکس و هر چیزی در مورد جف و مت هاردی بنویسم و بزارم .
من قبلا تجربه مدیریت سایت داشتم ولی سایت با محتوای کشتی کج نداشتم و گفتم حالا که در شروع کار هستم از شما طلب راهنمایی و ارائه ایده کنم .
اینکه چه کارهایی انجام بدم تا سایت پیشرفت کنه و از نظر seo موفق باشه و اینکه از چه سیستم مدیریت محتوا استفاده کنم و ...
خوشحال میشم همگی نظر بدین
RE: درخواست راهنمایی برای شروع فعالیت سایت The-HardyZ.Com
سلام.
دوست عزيز تبليق فروم و سايت شما اكيدا ممنون است.
لطفا ناظم سايت رسيدگي كند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
سلام.
ساسان جون اولا تبليغ درسته نه تبليق:4:
ثانيا اين دوستمون از بچه ها راهنمايي خواسته بهتر نبود بجاي اينكه تو ذوقش بزنيم راهنمايي ايش كنيم تا يك فن كلاب خوب راه بندازه؟:70:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Demon Of Destruction
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
سلام.
ساسان جون اولا تبليغ درسته نه تبليق:4:
ثانيا اين دوستمون از بچه ها راهنمايي خواسته بهتر نبود بجاي اينكه تو ذوقش بزنيم راهنمايي ايش كنيم تا يك فن كلاب خوب راه بندازه؟:70:
از نظر من بهتره ولی خوب خودم چیز زیادی در این مورد نمیدونم خواهشا کی راهنمایی کنه.
دوست عزیز به نظر من هر چی خبر تو انجمن از جف ومت میبینی کپی کن کارت راه میفته یکی میشناسم تو همین انمن این کارو کرده برو ببین چی شده:11::11::11::11::11:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
سلام.
با سلام
دوست عزیز من فقط راهنمایی می خوام و قصد تبلیغ سایت رو ندارم .
در ضمن من تو این انجمن کاربران زیادی رو دیدم که در امضای خودشون تبلیغ سایت می زارن .
حالا درخواستم از کسایی که در این زمینه سایت دارن و فعالیت می کنن اینه که نظرات و راهنمایی های خودشون رو ایراد کنن .
به نظرتون از چه سیستم محتوایی استفاده کنم ؟ وردپرس ؟ پی اچ پی نوک ؟ موبیل تایپ ؟
اگه مرتب به این تاپیک سر بزنی و سوال کنی اگر بچه ها تونستن بهت جواب میدن
از نظر علم seo بهترين كار آپديت بودن هست
شما ميتونيد از سايت هاي خبري مختلف مثل Www.pwmania.com يا Www.Prowrestling.com اخبار مربوط به برادران هاردي رو سريع تر از هر كسي قرار بديد.
استفاده از فن سايت هاي خارجي اين دو برادر هم ميتونه موثر باشه.
از آپديت كه بگذريم،قرار دادن ويدئو هاي مسابقات با حجم هاي بالا ميتونه كمك كنه كه پاي افراد خارج از كشور به وب شما باز بشه.
شما اگه در مدت 2 ماه به حتي روزي 1 بار هم وب رو آپديت كنيد.ميتونيد ظرف 2 ماه به پيج رنك 2 برسيد كه در آمار به شدت موثر هست.
همچنين ميتونيد در اين انجمن تبليغات بديد تا آمارتون رو افزايش بدين.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3:16
از نظر علم seo بهترين كار آپديت بودن هست
شما ميتونيد از سايت هاي خبري مختلف مثل Www.pwmania.com يا Www.Prowrestling.com اخبار مربوط به برادران هاردي رو سريع تر از هر كسي قرار بديد.
استفاده از فن سايت هاي خارجي اين دو برادر هم ميتونه موثر باشه.
از آپديت كه بگذريم،قرار دادن ويدئو هاي مسابقات با حجم هاي بالا ميتونه كمك كنه كه پاي افراد خارج از كشور به وب شما باز بشه.
شما اگه در مدت 2 ماه به حتي روزي 1 بار هم وب رو آپديت كنيد.ميتونيد ظرف 2 ماه به پيج رنك 2 برسيد كه در آمار به شدت موثر هست.
همچنين ميتونيد در اين انجمن تبليغات بديد تا آمارتون رو افزايش بدين.
سلام
ممنون از راهنماییتون
امکانش هست ادرس تمامی سایت های معروف و مطرحی که درباره کج مطلب و اخبار می نویسن رو بدید ؟!
متاسفانه فعلا امکان اپلود ویدئو با حجم بالا رو ندارم .
تعرفه تبلیغات در این انجمن چطور هست؟
در مورد سیستم محتوای سایت راهنمایی ای ندارید ؟
دوست عزيز شما يه كلمه WWE رو تو گوگل سرچ بزني.اسم همه سايتا مياد
همچنين ميتونيد نويسنده اي بگيريد كه بتونه ويدئو حجم بالا آپلود كنه.
نقل قول:
تعرفه تبلیغات در این انجمن چطور هست؟
به ايميل زير،ايميل بزنيد
hamoon.mohammadian@iranwwe.net
نقل قول:
در مورد سیستم محتوای سایت راهنمایی ای ندارید ؟
شما هر پكيجي"مامبو،جوملا و..."نصب كردي.بايد خودت بدوني كه با كدوم راحت تري.اگه شما قبلا سايت داشتي،چجوري از محتواي چيزي كه نصب ميكني خبر نداري؟:15:
موفق باشيد