خواننده Wrestle Mania +نظر آستین در مورد شیموس+ تز و RVD در تویتر
با سلام.....
خواننده Wrestlemania:
در WM امسال قرار است برنده سابق "خدای موسیقی" فانتاسیا خوانندگی کند.او قرار است آهنگ American The Beautiful را در WM این یکشنبه اجرا کند...
تویتر:
RVD : آر وی دی از این به بعد صاحب یه تویتر اختصاصی میشود.آدرس تویتر http://www.*******.com/theRealRVD می باشد.
تز در تویتر خود در مورد خرابی هایه اخیر تویتر خود نوشته:خیلی معذرت میخوام...Tazz (خودش) یه اشتباه بزرگ انجام داده..
آستین و شیموس:
آستین در تویتر خود در مورد شیموس این چنین گفته:شیموس خیلی سفیده. و یه جورایی آبی!!! من میگم این فرد یه پتانسیل بالا داره.همچنین یه تیپ . قیافه خوب..اون خیلی منحصر به فرده.
**نظر خودم: فکر کنم این آستین قزوینیه.چشش شیموس رو گرفته**
.
به هر حال باید صبر کرد.....صبر...یا علی
RE: خواننده Wrestle Mania +نظر آستین در مورد شیموس+ تز و RVD در تویتر
شما هر قزوینی رو که ببینید طرفدار استون کلد هست و نکته مهم اینکه تگزاس خودش قزوین امریکا است و استون کلد هم ماله تگزاسه دیگه:11::11:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط stone cold steve austin
شما هر قزوینی رو که ببینید طرفدار استون کلد هست و نکته مهم اینکه تگزاس خودش قزوین امریکا است و استون کلد هم ماله تگزاسه دیگه:11::11:
با دوستمون موافقم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:11::11:
شیموس هر دفعه که از خونه میاد بیرون نیم کیلو پنکک زنانه رو خودش خالی میکنه!!!!:23::23::23:
نقل قول:
شیموس هر دفعه که از خونه میاد بیرون نیم کیلو پنکک زنانه رو خودش خالی میکنه!!!!232323
رنگ پوستش اينه!:70:
ايرلندي ها كلا اينن.زيادي سفيدن.تو آفتاب ميدرخشن:4:
آقا برداشت بد نکنید
فکر نکنم منظور استین اصلا این حرفها باشه
دقیقا همونجوری دوستان گفتند اکثر ایرلندی ها اینجوریند, الان شما شی گیون رو هم نگاه کن.............
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3:16
نقل قول:
شیموس هر دفعه که از خونه میاد بیرون نیم کیلو پنکک زنانه رو خودش خالی میکنه!!!!232323
رنگ پوستش اينه!:70:
ايرلندي ها كلا اينن.زيادي سفيدن.تو آفتاب ميدرخشن:4:
مثل اینکه باید با یه کامیون قزوینی اول بریم تگزاس استون کلد رو برداریم بعد از اونجا یه راست بریم ایرلند :9:(نام جدید ایرلند : بهشت قزوینیان):9::11:
نقل قول:
آستین و شیموس:
آستین در تویتر خود در مورد شیموس این چنین گفته:شیموس خیلی سفیده. و یه جورایی آبی!!! من میگم این فرد یه پتانسیل بالا داره.همچنین یه تیپ . قیافه خوب..اون خیلی منحصر به فرده.
واقعا ما ایرانی ها به چه چیزهایی توجه میکنیم.استیو استین این همه حرف راجبه شیمس زده،راجبه استعدادش حرف زده،بعد ما فقط به اون تیکه ای که خودمون خیلی بهش علاقه داریم :11: رو فقط گرفتیم و راجبش بحث میکنیم.
ولی خودمونیم استین هم که قزوینی در اومد. . . :11::11:
آقا بی خیال شیمس نه ما دستمون میرسه نه چیزه دیگه ای سفیده واس خودش با همسرش سفیده البته فکر کنم همسر ثابتی نداره:4: ولی در کل موضوع خوبی بودش مرسی.....
استیو آستین هم چه نظری داده ها .
حالا یارو آبی باشه یا سفید , چه فرقی داره ؟