ریتینگ های جنگ دوشنبه شب : پیشرفت ایمپکت و پسرفت شدید راء!
[align=center][size=medium]به تدریج اطلاعات در مورد ریتینگ ها به روی خبرگزاری ها می آید و تا این لحظه اعلام شده که اوضاع دو شوء برعکس هفته قبل بوده است.
[/size]
-اپیزود دیشب ایمپکت ریتینگ 0.86 را داشته که به 0.9 گرد میشود.همچنین میانگین بینندگان این شوء صد هزار نفر افزایش داشته و از یک میلیون و 100 هزار نفر به یک میلیون و 200 هزار نفر افزایش داشته است.
بدین ترتیب ایمپکت پیشرفت بسیار کمی را داشه ولی باز هم نسبت به شوء 8 مارچ ناموفق است.
-اما هنوز اطلاع دقیقی از ریتینگ راء در دست نمی باشد ولی گفته شده که میانگین بیننده 4 میلیون و نیم بوده که نسبت به هفته قبل یک میلیون کاهش داشته و میتوان سقوط آزادی در ریتینگ را پیش بینی کرد.
آپدیت :: ریتینگ راء اعلام شد و راء عدد ضعیف 3.21 را کسب کرد.با توجه به اینکه این راء آخرین راء قبل از رسلمینیا بود ریتینگ آن را می توان نوعی فاجعه دانست.
این ریتینگ 12 درصد نسبت به هفته قبل کاهش داشته است.این ریتینگ از 21 دسامبر 2009 بدترین ریتینگ بوده و از نوامبر 2009 هم کمترین میزان بیینده را داشته است.
ساعت اول 4 میلیون و 140 هزار بیننده داشته که پایین ترین رقم از اکتبر 2008 محسوب می شود.
با آمدن جزئیات بیشتر ، آپدیت میشود.[/align]
RE: ریتینگ های جنگ دوشنبه شب : پیشرفت ایمپکت و پسرفت راء!
مشکل اینه که طرفدارای قدیمی نمیخوان اشتی کنن با کشتی ..
اگه اشتی کنن میانگین ریتینگ جفت شو ها پیشرفت میکنه .. ( البته ایمپکت بیشتر چون طرفدارای قدیمی میونه خوبی با پی جی ندارن :4: )
RE: ریتینگ های جنگ دوشنبه شب : پیشرفت ایمپکت و پسرفت شدید راء!
عجب ریتینگ ناجوری رو راء آورده.
فکر کنم TNA بالاخره تاثیرشو گذاشت.
البته من الان رفتم و راء های قبل از رسلمینیا 25 رو چک کردم توشون چند تا بالای 4 هم دیده میشد.
به نظر من با توجه به حضور استون کلد در هفته قبل هم که باز به ریتین4 منجر نشد میشه نتیجه گرفت TNA تاثیر خودشو روی کاهش ریتینگ هر دو شوء گذاشته :4:
بوی جنگ میاد.به یاد قدیم.
البته اين راو بازي هاي جالبي هم داشت
اصلا اينايي كه ريتينگ ميدن هيچي بارشون نيست!
من كه خودم نتايج رو نوشتم،جز بازي ديواز همه بازيا جذاب بود
بك استيج ها هم بد نبود
البته فكر كنم ريتينگا تقسيم ميشه و ميشه احتمال داد كه ورزش هاي ديگه اين هفته بازي هاي مهمي داشتن
راء قبل رستلمنیا شده بود WWE Promo.
خدایی 2 ساعت شو زمان میگرفتید نیم ساعتش پرومو و تبلیغ برای رستلمنیا بود.
اگه فقط از این پروموهاش بزنه کلی به نفع راء میشه.
اگه دقت کرده بودید صحبت های برت هارت به مسابقه جرت و فولی افتاد که خیلی این برای راء بد شد. صحبت های برت تکراری بود اما مسابقه جرت و فولی جذاب. جالب تر از همه مکمن در پایان صحبت های برت اومد یک کلمه نمی دونم چی گفت رفت رسما راء قبل رستلمنیا رو خراب کردند.
[size=x-small][align=center]
وای وای وای ! بالاخره یواش یواش داره معلوم میشه مسیر دو شوء و کمپانی
------------------------
Update : اعلام شــد ریتینگ راو امروز به حد نصاب 3.04 هم رسیده است و ریتینگ ایمپکت در همون عدد 0.9 باقی مانده است
در مورد اسمک دَون هم ریتینگ 2.0 با حد نصاب 3,123,000 بیننده به دست آمده
ریتینگ AM Raw هم پسرفت شدیدی داشته و ریتینگ 0.71 رو با رقم زدن 786,000 بیننده به دست آمد
[/align][/size]
خیلی خوبه به نظرم.اگر واقعا ایمپکت به حدی فشار بیاره که راء مجبور شه واسه هر شبش یه چیزی در حد استون کلد ردیف کنه و اقعا پرو رسلینگ گلستان میشه.