RE: درخواست نام و بيوگرافي
اسمش bogeyman بود فکر کنم ولی بیوگرافی ازش ندارم.
یا منظورتون Tatanka بوده یا Ultimate Warrior
[align=center]
Tatanka
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
The Ultimate Warrior
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
گفتید دهه 80 همون The Ultimate Warrior هستش. لینک زیر بیوگرافی کامل به همراه گالری عکسهای این استار.
http://www.onlineworldofwrestling.com/profiles/u/ultimate-warrior.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE KING HHH
اسمش bogeyman بود فکر کنم ولی بیوگرافی ازش ندارم.
حاجی گفته دهه 80 :4:
از اون طرف سرخپوستی کجای بوگیمن سرخپوستی بود . :4:
زحمت عكس رو كه دوستان كشيدن
منم يه بيو كوتاه از ايشون ميزارم
جيمز برايان هلوينگ "James Brian Hellwig"يا د اولتيميت واريوور متولد 16 ژوئن 1569 در اينديانا آمريكا است.او 1.88سانتيمتر قد و 125كيلوگرم وزن داره.از 28 نوامبر 1985 وارد حرفه كشتي كج شداولتميت واريوور از بهترين استار هاي دهه 90 بود.او تونست در مين ايونت WrestleMania VI هوك هوگن رو شكست بده و كمربند WWF رو مال خود كنه.او در سال 1933 نامش رو به Warrior تغيير داد و داراي چهره اي مثبت شد.او از سال 1999 حرفه رسلينگ رو كنار گذاشت تا 25 ژوئن كه در بارسلوناي اسپانيا در برابر اورلاندو جردن قرار گرفت و پيروز از رينگ خارج شد.بازي آخر او به پشتيباني كمپاني NWE برگزار شد.
The Ultimate Warrior بود . از روی عکس شناختم . حیف که فیلمهای آن موقع در ایران بدست نمی آید وگرنه بنظر من جه مسابقه های قدیمی را دیده ام هیچکدام از قهرمانان فعلی بجز شان مایکل و آندرتیکر قابل مقایسه با The Ultimate Warrior و هالک هوگن و ... نیستند