ایا براک علاقه ای دارد به Wwe برگردد !؟(جزییات مصاحبه لزنر)
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
دارنده کمربند UFC Heavyweight ، براک لزنر در مصاحبه این هفته اش با ESPN.com صحبت های جالبی را انجام داده است در مورد رویاروی اش با مرگ در اوایل امسال ، همچنین پرزیدنت UFC داناوایت را با مالک کمپانی WWE اقای مکمن مقایسه کرده است و نظرش در مورد بازگشت به WWE.
در مورد بیماری اش :
من خودم را در این رده برای مقابله با بحث ها قرار میدهم ولی برای مردم درک انچه اتفاق می افتد و چیز هایی شبیه : " واوو فکر نمیکنم که دیگه این مبارز را ببینم " اینگوه جملات و بحث ها انسان را بیشتر از هر چیزی افسرده میکند. من مطمئنم که بسیاری از انها گفتند : " من حدس میزنم که ان سان اف ... مُرد" . نمیدونم ، ولی مطمئنم اون بیرون مردمانی هستند که دوست دارند این اتفاق بیفتد ، اما این تنها راه است ... دست های من {بزرگترین ضعف حال حاظر بدن من } . من دائما رویه دست هام تمرین میکنم ، رویه نحوه بازی کردنم بر رویه زمین تمرین میکنم و دائما دارم تمرین میکنم تا به عنوان یک ورزشکار در جایی که هستم راضی نشوم(دائم تمرین میکنم تا به عنوان یک ورزشکار به مراحل بالاتری برم و به جایی که هستم راضی نمیشوم.).من تا حدودی از وضعم راضی و خوشحالم اما راضی نمیشوم.
Dana White vs. Vince McMahon :
اگر من مجبور باشم در مورد وینس یک کلمه بگویم ، او " بی رحم " است.
اگر مجبور بشم در مورد دانا چیز هایی بگم ، اون با استعداد و سخت کوش هست.
دو روش و سیاست مختلف برای حرفه و بیزینس دارند.
در مورد گست هوست بودن در راء :
من دوران بسیار خوبی را با دبلیو دبلیو ای داشتم ، اونها به من این امکان رو داند که خودم رو نشون بدم ، من اونجا همسرم رو دیدم ، بسیار زیاد پول خرج کردم ، و اون فقط وقت من بود که میگذشت. من اینو احساس میکنم.
برای ترک انجا من بسیار هوشمندانه عمل کردم. این خط رو به پایین است! ... من مخالفتی برای { بازگشت یک شبه به Wwe ندارم} ... اکنون من فقط بر رویه مبارزاتم تمرکز دارم ولی اگر زمانی موقیت بازگشت برایم پیش امد ، هیچوقت نه نمیگویم.
فعلا ...