آپدیت وبلاگ جیم راس درباره ی کتاب پال هیمن ، وَدِر ، نایک و...
[align=center]
جیم راس ، وبلاگ خودش رو با این موضوعات آپدیت کرد !
جی آر ، درباره ی وَدِر و پسرش مینویسد : وَدِر و پسرش جسی میخواستند با هم در ماه آپریل و در توکیو تیمینگ شوند و من بسیار مشتاق دیدار آنها بودم ولی جسی آمد به دانشگاه اوکلاهاما و در دبیرستان فوتبال آنجا که بزرگترین دبیرستان فوتبال در آمریکا هست رفت که زخمی و مصدوم شد.
جی آر ، درباره ی کتاب جدید پال هیمن میگوید : در صحبت هایی که امروز با پال کردم متوجه شدم که او با قدرت در حال نوشتن دو کتابش میباشد.یکی از کتابهایش درباره ی حرفه و شهرت پال هیمن هست و دیگری درباره ی داستان های شگفت انگیز زندگی خودش و زندگی سخت او پس از اینکه مادرش ترکش کرد و درباره ی از بین رفتن زندگی وی در اردوگاه کار اجباری برای نازی ها ، مادر و خواهرش خوشبختی را از او گرفتند و... که میتواند داستان های بسیار جالبی درباره ی وی باشد.
جی آر ، درباره ی این که چرا دبلیو دبلیو ای با کمپانی نایک کار نمیکند : من نمیتوانم بفهمم که چرا دبلیو دبلیو ای با نایک کار نمیکند ! مثلاً جان سینا ، استاری هست که از اجناس نایک استفاده میکند و این میتونه به دبلیو دبلیو ای کمک کنه ! این همکاری میتونه باعث پیشرفت دبلیو دبلیو ای بشه و این شروعی میتونه باشه برای همکاری کمپانی های بزرگ دنیا با ما که باعث پیشرفت ما میشه .
[/align]