خبرهایی از گوشه و کنار تی ان ای فن اکشن !
این رویداد که مخصوص تماشاچیان لاک داون تی ان ای میباشد یکجورایی عین رسلمنیا فن اکسس میباشد .
متن زیر رو یکی از حضار فرستاده :
" ابتدا سوکال وال و جرمی براش اومدند . کمی شوخی کردند . ابتدا ابیس معرفی شد و خوب مورد تشویق قرار گرفت .
نفر بعدی اریک بیشاف بود که وارد شد . با اومدن اون همه به شوخی فریاد زدند :
" BisChoff For President "
" بیشاف برای ریاست جمهوری "
نفر بعدی جف جرت بود و تماشاگرا با اومدن او شعار " ممنونیم ، جف " رو سر دادند .
نفر بعدی تیم تیری دی بود و مردم از خودشون پذیرایی کردن !
نفر بعدی RVD بود . در این لحظه جمعیت ترکید . مدت زمان حضور ار وی دی در بین بخش اول از همه بیشتر بود .
نفر بعدی فنامنال ای جی استیلز بود . ای جی تشویق شد اما نه به اندازه ی جرت و راب ون دم .
همه در انجا خوب بودند و میتونستی یک عکس هشت در ده و چیزهای دیگه هم بدی امضا کنن برات .
اونجا دوتا شبرنگ سبز بما دادند و ما میتوستیم باهاش علامت اکس دیویژن رو درست کنیم .
اسلیک جانسون داور تی ان ای میمومد و دست مارو در حالی که در رینگ تی ان ای بودیم به عنوان برنده بالا میبرد .
در اخر بخش اول دیکسی کارتر وارد شد و برخورد خوبی کرد و به همه امضا داد . "
" در بخش دوم بیوتیفل پیپل و انجلینا لاو ، فرانکی کازاریان و دیگران اومدند .
بعد از اون نوبت به پوپ رسید که تشویق خوبی نصیبش شد .
بعد از اون مستر اندرسون ، موتور سیتی ماشین گانز و بیرمانی اومدند .
نفرات بعد اسکات هال و کوین نش بودند که در بخش دوم بهترین تشویق نصیبشون شد و بیشترین زمان رو با طرفدار ها گذروندن .
و در پایان بخش دوم کورت انگل اومد و مردم به خوبی تشویقش کردن .
باز هم همه خوب رفتار کردن و به ما امضا دادند . "
" بعد از اینها نوبت به استرحت کوتاهی رسید . ما تعدادی داور لجند ، بابی " د برایان " هینان ( انوسنر سابق دبیلو سی دبیلو ) و دوری فانک رو دیدیم . هینان خوب به نظر نمیومد و به سختی حرف میزد اما و انگار زانوش رو عمل کرده . با این حال همشون با ما دست دادن و خوش و بش کردن . بابی هینان بهترین تشویق رو از سوی مردم دریافت کرد . "
" نفرات بعدی هوگن ، فلیر و استینگ بودند .
اول از همه جرمی بوراش گفت : از ساحل ونیس ، کالیفرنیا و موزیک استینگ نواخته شد و تشویق گنده ای از وی مردم دریافت کرد . نفر بعدی ریک فلیر بود که با اهنگش اومد .. در این لحظه همه باهم "WOOOOOO " میگفتن . مدتی مکث شد .
و بعد هالک هوگن اومد . در این لحظه جمعیت دیوونه شدند . ریک برخورد خوبی داشت و هرچی که میگفتی برات مینوشت بعد امضا میکرد . استینگ مثه اینکه روزش نبود بعلاوه اینکه کمترین مدت حضور رو داشت انگار حوصلش سر رفته بود و حتی یک کلمه هم حرف نزد "
هوگن موند . جمعیت صف بسته بودند . کارگر های اون ساختمان اومدند و به هوگن گفتن عجله کنه چون باید اینجا رو تمیز کاری کنند . جمعیت هر 10 دقیقه 5 اینچ حرکت میکرد . 2 امضا میتونست بگیره . من شنیدم که هوگن چیزی شبیه به این به کارگر ها گفت :
" منظورت چیه عجله کنم ؟ من هرچی دلم بخواد امضا میکنم . این مردم پول دادن که مارو ببینن . و اگه مجبور باشم تا صبح اینجا وای میستم . "
هوگن بعد از این حرفش مورد تشویق زیادی قرار گرفت .
کل این شب ارزشش رو داشت .. و اگه شما اونجا بودید و قسمتی از این برنامه نبودید برای تمام عمرتون افسوسش رو خواهید خورد . "