RE: به فرهاد مجيدي راي دهيد
من به شخصه نه به خاطر اینکه استقلالیم از شما که ایرانی هستید میخوام که برید به بازیکن ایرانی خود رای بدهید.
متاسفانه چنتا از دوستان پرسپولیسی اومدن و به بازیکن عربی رای دادن.
نمیدونم چی بگم به عنوان یه دوست فقط ازتون درخواست دارم دارم که به فرهاد مجیدی رای بدهید.
ممنون.
اون پرسپولیسی هایی که به عرب رای داده حتما خاندانن عرب هستند وگرنه ایرانی جماعت اینقدر بی غیرت نیست که به خاطر کل کل قدیمی استقلال و پرسپولیس اینطوری زیرآب کشورش رو بزنه.
شما که این حرف رو می زنید باید بدونید که اعراب هم وی رای دادن دست کمی از ایرانی ها ندارند و با یک یزور صد بار به خودشون رای میدن . قضیه یاسرالقحطانی هم اینجوریه . البته من به کسی ای ندادم و شاید سیستمش جوری باشه که یک ای پی نتونه بیشتر از یک بار رای بده اما تا چیزی رو ندیدید حرفی نزنید + این که یک زمانی فکر کنم نیکبخت یا علی کریمی بود که توی یک سایت معروفی که محبوب ترین بازیکنان رو بر اساس نظرسنجی مرتب می کرد یادمه حتی خود استقلالی ها می گفتند عمرا اگر به علی کریمی یا نیکبخث رای بدیم حتی شده به رقباش هم رای میدیم و .... !
دوستان من به مجیدی رای دادم جالبه بدونید که الان اول هست!
[size=large]گل فرهاد گل فرهاد بیرون بیا ............[/size]
[size=large]گل فرهاد گل فرهاد بیرون بیا ............[/size]
اتفاقا من هم امروز این مطلب رو تو سایت WWW.Esteghlali.COM پیگیری می کردم .! باورم نمیشه ا اون عربه بیشتر رای آورده ! . آخه فرهاد مجیدی توی امارات و بعضی کشورهای عربی هم خیلی طرفدار داره . گذارشگر ها ی دبی اسپورت می میرن براش .مطمئن باشید بزودی نتایج تغییر می کنه . در ضمن برد استقلال برابر ذوب آهن رو تبریک می گم .
من الکی حرف نزدم و نمیزنم خیلی از دوستام که پرسپولیسی بودن با چشم خودم دیدم که به همون یاسرالقحطانی رای دادن
به کس خاصی توهین نکردم من خودم به شخصه اگه هر بازیکن ایرانی باشه به اون رای میدم حالا چه تهرانی چه اصفهانی یه زمانیم واسه بهترین بازیکن آسیا به عقیلی رای دادم چون دلیلی نداره برم به غیر ایرانی رای بدم.
[size=xx-small]فرهاد مجیدی اول شد ( دمتون گرم ) ... »»»[align=center] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
دم هر کی رای داد گرم , حداقل معلوم شد غیرت عجم , خیلی کلفت تر از Aلت عربهاست .
فرهاد تا امروز صبح دوم بودا ... حالا فکر کنین مثلا به جای گزینه 4 , می نوشت کرار :55: !
( اگه آقا فرهاد اول موند تا آخر که میمونه , شیرینیش رو از حلقوم آرمان , سعید , رسول , علی و حسام و دیگر رفقای آبی بیرون میکشیم :4: )
[/size]
از هرچی عرب و عربی منتفرم , انصافا بخوایم منطقی و به دور تعصب صحبت کنیم فرهاد خیلی موثر تر از قحطانی بازی کرده و انصافا بازیش خیلی به چشم اومده ولی اگه گل رو به عنوان عامل اصلی کاندیدا محصوب نمیکردند ویلهمسون خیلی سر تا از قحطانی هستش.
فرهاد با 51.9اوله و بعدش قحطانی با 42.7%
من الان رای دادم با 51 % رای اول اون عرب هم 45 % هستش.