کمربند WWE بیشتر به کی میاد؟؟؟(با عکس)
خب نظرسنجی رو گذاشتم ببینم از نظر شما [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بیشتر به کی میاد.نظرسنجی شبیه به این رو قبلا آقای RK-ODE گذاشته بود ولی برای کمربند WHC بود.
گزینه ها :::
1-رندی ارتن
2-جان سینا
3-تریپل ایچ
4-ادج
5-جف هاردی
6-شیمس
7-باتیستا
نظر خودتون رو بدید و به نظر بقیه هم احترام بگذارید....
همراه عکس ::
رندی ارتن :: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جان سینا :: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هانتر :: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ادج :: (عکس ندارم شما دارید بزارید)
جف هاردی :: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ،[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شیمس :: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باتیستا :: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
------------------------------------------------
از نظر من به ترتیب ::
1-رندی
2-هانتر
3-جف
4-شیمس
5-سینا
6-باتیستا
7-ادج
-------------------------------------------------
تا لحظاتی دیگر گزینه ها گذاشته میشه.....
RE: کمربند WWE بیشتر به کی میاد؟؟؟(با عکس)
من به مديران بخش اخبار يه پيشنهاد دارم:
براي جلوگيري از زدن تاپيك هاي بيش از حد نظرسنجي، امكان زدن تاپيك توي اين بخش رو براي كاربران قفل كنبد و فقط خود مديران بنا به نياز هر هفته يك تاپيك نظرسنجي بزنند.:70:
اين كمربند ساخته شده واسه شيمس!از حق نگذريم خيلي بهش مياد.متناسب استيلشه![hr]
به تنها كسي كه اصــــــــــــــــــــلا نمياد جفه!
به تریپ و شیمس خیلی میاد ولی به جان و باتیستا اصلا نمیاد.(جان سینا که کلا قناسه):11::11::11:
به هانتر هم خیلی میاد به جف و اج اصلا نمیاد باتیستا هم نگم بهتره واسه جان سینا هم حرفی ندارم به قول دستمون به تریپ شیموس هم میخوره.:33::33::34::34::11::11::9::21:
به تریپ - رندی و باتیستا میاد.:34::34:به جف که اصلا نمیاد.:11::11:به سینا هم که دیگه نمیگم.:11::11::11:اج هم که ...:21: شیمس که باید یه خورده با کمربند کار کنه،اونو تو دستش بگیره تا ببینیم چی میشه.:11::9:
کمربند فقط به جان سینا و شیموس میاد.
اج و اچ و جف و باتیستا هیچ کمربندی بهشون نمیاد.
اولا اسم تاپيك اينه كه كمربند به كي مياد نه به كي نمياد.
دوما لطفا انقدر پست بيهوده نديد
سوما نظر آقاي Demon Of Destruction
[size=medium]با اینکه خیلی طرفدار و دوستدار رندی هستم ولی باید تعصب رو کنار گذاشت ، باید انصاف رو رعایت کنم.
به نظر من به باتیستا بیشتر از همه میاد مخصوصا وقتی کت و شلوار با عینک و یا وقتی تی شرت میپوشه .بعد از اون به رندی میاد.[/size]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط j.c
کمربند فقط به جان سینا و شیموس میاد.
اج و اچ و جف و باتیستا هیچ کمربندی بهشون نمیاد.
اخه جان سينا اگه راست ميگه مثل باتيستا يا استارهاي ديگه با ش و ر ت ورزشي بيادو كمربندو ببنده دور كمرش اون وقت ببينيم به كي كمربند مياد.