دیوای دبلیو دبلیویی دیشب مصدوم شد.آپدیت ریتینگ راو
[size=medium]دیوای دبلیو دبلیویی بث فینیکس دیشب در تیپینگ **** استارز در بازی مقابل روسا مندز مصدوم شد البته این خبر هنوز به طور قطعی تایید نشده و لی احتمال آن وجود دارد[/size]
[size=medium]ریتینگ راو در شو اون در این ماه یعنی می با 609 هزار بیننده 0.55 بوده است این در حالی است که ریتینگ شو قبلی راو 3.0 بوده با 4.332.000 بیننده[/size]
RE: دیوای دبلیو دبلیویی دیشب مصدوم شد.آپدیت ریتینگ راو
باور کن دوست عزیز تو هیچ جای دنیا برای نوشتن خبر از دو رنگ استفاده نمی کنند مخصوصا رنگ زرد که طرف مجبور می شه با موس رو عبارت بگیره تا بتونه بخونه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Comiser Jacobs
باور کن دوست عزیز تو هیچ جای دنیا برای نوشتن خبر از دو رنگ استفاده نمی کنند مخصوصا رنگ زرد که طرف مجبور می شه با موس رو عبارت بگیره تا بتونه بخونه !
خبار های جدا رو که با دو رنگ مینیویسن ولی چشم حق با شماست از این به بعد با زرد نمینیویسم.
ممنون
بای
خبر ریتینگ رو اگ میشه واضح تر بیان کن،چون خیلی ها مثل من نمیتونند بفهمند که قضیه چیه
ببین عزیز ریتینگ میزان بیننده هر شو یا برنامه ی تلویزیونی رو نشون میده که منظور من از این خبر در کل این بوده که بینندگان این شو راو کمتر از شو قبلی بودند یا به عبارتی میزان بیننده ها برای راو رو به کاهش هست.باز هم اگر سوالی بود من در خدمتم.
مهرداد جان یه پیشنهاد بهت میکم دوست داشتی انجامش بده.
هر شخصی که اخبار میزاره حالا میخواد شامل هر چی باشه از یک رنگ مناسب و یک فونت مشخص استفاده میکنه نه اینکه هر پستش با یه رنگ باشه , سعی کن همیشه از رنگهای سنگین استفاده کنی و فونتات ریز نباشه جوری که چشم آدم از کاسش دربیاد, شما این کارارو انجام بده بعدش نتیجش هم میبینی , حیفه این همه زحمت میکشی ترجمه میکنی ولی به چشم نیاد.