برنامه ی اصلی دبلیو دبلیویی برای فاتال 4 وی>فیلم تریپل اچ تغیر یافت
[size=medium] برنامه ی اصلی کمپانی برای پی پی وی فاتال 4 وی[/size]
همینطور که دوستان در تاپیک های قبلی گفتند این پی پی وی قرار است در 2 بازی فاتال 4 وی سر 2 کمربند اصلی کمپانی برگزار بشه و اما کسانی که قرار هست در این دو فاتال 4 وی حضور داشته باشند عبارتند از:
جان سینا-رندی اورتون-ادج و شیمس برای کمربند دبلیو دبلیویی
جک سواگر-بیگ شو-سی ام پانک و ری مستریو و شاید هم آندر تیکر برای کمربند سنگین وزن
[size=medium] فیلم تریپل اچ تغیر یافت[/size]
تریپل اچ که قرار بود در ابتدا در فیلم Killing Karma ایفای نقش کند قرار است بجای این فیلم در فیلم "Inside Out ایفای نقش کند
[size=medium]بودجه ی دبلیو دبلیویی برای درست کردن فیلم هاش[/size]
این خبر مبنی بر این است که بودجه ی سابق دبلیو دبلیویی برای درست کردن فیلم هایش 20 ملیون دلار بوده است ولی اونها در حال حاضر با 5 ملیون دلار در حال کار روی فیلم هایشان هستند
[size=medium] زمان عرصه ی فیلم های دبلیو دبلیویی به بازار[/size]
فیلم Legendary با هنر نمایی سینا در تاریخ 10 سپتامبر به بازار عرضه خواهد شد.فیلم Knucklehead با هنر نمایی بیگ شو در 24 اکتبر به بازار خواهد آمد و فیلم رندی اورتون(اسمش رو درست نفهمیدم چیه!!!)در سال 2011 به بازار خواهد آمد
بای..........
RE: برنامه ی اصلی دبلیو دبلیویی برای فاتال 4 وی>فیلم تریپل اچ تغیر یا
یه سوال مگه HHH تو فاتال فور وی نیست؟
اسم فیلم رندی اورتن Big Red هستش.ضمنا فکر کنم بازیهای فاتال فور وی که گفتی هنوز قطعی نشده و احتمالا یک سری تغییرات داره.
اين WWE فيلماش زياد خوب نميشه بايد يه سرمايه گذاري رو فيلم خفن با بازي چندين استار خفن كنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rated R Super Star
نه الامن مصدومه طبق یکی از خبر هایی که گذاشتم الان نقش برنامه ریز رو تو کمپانی داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE PHENOM THE UNDERTAKER
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rated R S*p*er Star
نه الامن مصدومه طبق یکی از خبر هایی که گذاشتم الان نقش برنامه ریز رو تو کمپانی داره
همینطور که این دوستمون گفت تریپل فعلا مصدوم هست و فکر نکنم که به این زودی ها بر گرده چون فعلا هم جز برنامه ریز ها هست و هم یه فیلم بهش دادن که اگر بخواهد بطور کامل روی آن متمرکز بشه زمان زیادی رو میطلبه[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsi
اسم فیلم رندی اورتن Big Red هستش.ضمنا فکر کنم بازیهای فاتال فور وی که گفتی هنوز قطعی نشده و احتمالا یک سری تغییرات داره.
نه هنوز قطعی نشده ولی احتمالش زیاده که همین ها باشن[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MR.BATISTA
[size=medium] فیلم تریپل اچ تغیر یافت[/size]
تریپل اچ که قرار بود در ابتدا در فیلم Killing Karma ایفای نقش کند قرار است بجای این فیلم در فیلم "Inside Out ایفای نقش کند
و اما نظر خودم در مورد این بخش اخبار با توجه به اینکه فیلم تریپل تغیر یافته و یا به عبارت دیگه حالا که دیگه نقش باتیستا رو قرار نیست بگیره فکر کنم دیگه تا حدود زیادی رفتن باتیستا منتفی شده باشه:30::30::30::30:.چون اکثر اختلاف باتیستا با کمپانی سر نقشش تو همین فیلم بود وگرنه هیچ جا صراحتا نگفته که از کشتی خسته شده و احساس میکنه که دیگه نمیتونه بیشتر از این کشتی بگیره.
موفق باشید
بای............