[size=medium]تقریبا یک سال از تاسیس شبکه فارسی 1 میگذرد.تعدادی از سریال های شبانه ان در نظر سنجی قرار گرفته.شخصیت محبوبتان در فیلمی که به ان رای داده اید را بنویسید.[/size] لطفا نظر دهید.
نمایش نسخه قابل چاپ
[size=medium]تقریبا یک سال از تاسیس شبکه فارسی 1 میگذرد.تعدادی از سریال های شبانه ان در نظر سنجی قرار گرفته.شخصیت محبوبتان در فیلمی که به ان رای داده اید را بنویسید.[/size] لطفا نظر دهید.
دوست عزیز شما کمی گیج نیسی ؟!!؟؟!
انجمن کشتی کچ چه ربطی داره به شبکه مسخره ای به اسم " فارسی 1"
با احترام به نظرات تمام بچه ها باید بگم که من حالم از این شبکه بهم میخوره.یعنی هر وقت تصادفا چشمم به برنامه های این شبکه میخوره حالت تهوع میگیرم.:26:
فکر کنم 90 درصد کاربران این انجمن رو مرد ها تشکیل میدن.برای این نظرسنجی به رای خانم ها نیاز هست.:11:
زمانی که در یک انجمن کشتی کج قسمت گوناگون و ... گذاشته میشه و بحث فوتبالی یا ... انجام میشه و یا فیلم و سریال های گوناگون قرار گرفته میشه پس دلیلی نداره از ارسال این تاپیک جلوگیری بشه !!!! خیلی از تاپیک ها ارسال میشند که شاید برای عده ای خوشایند نباشه !
اگر صحبتی زده میشه باید طبق منطق باشه چطور شما قشرزنان رو به مسخره میگیرید !!! وضعیت فعلی بیشتر مردم ما هم مثل شماست من زن نیستم اما دلیلی نداشت به اینصورت توهین کنید اگر خوشتون نیومد میتونستید از دادن رای خودداری کنید یا به پست بالائی تنکس بدید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsi
فقط بگم اگه بخواد مثل اون تاپیک قبلی بشه اخطار جدی داده میشه
میشینید پی جی wwe رو مسخره میکنید،اونوقت خودتون هم میشینید سریالهای دوزاری فارسی 1 رو میبینید؟
امضای من و جمعی از دوستان جوا بعضی ها رو میده...
وای اینجا هم از دست این فارسی1 راحت نیستیم ..
از ساعت 5 تا الان خونه عموم بودم , تو این 5 ساعت دهن منو ... با این فارسی1 .. دیگه به خودم قول دادم اونجا نرم .
کلا 10 کلمه نتونستم حرف بزنم .. یه کلمه از دهنم میومد بیرون با چاقو میوفتادن دنبالم .. دیگه نزدیک بود با لگد بزنم تو تلوزیون .
خدایا شکرت که بلاخره بعد از 5 ساعت تونستم فرار کنم بیام خونه . اومدم خونه این تاپیک و دیدم نزدیک بود دیگه خون خودمو بریزم .. یهو چشمم خورد به آی دی علی .. گفتم اگه من بمیرم علی شب تا صبح دق میکنه از تنهایی که . :4:
به هر حال بسیار خوشحال هستم که این آواتر رو ارائه دادم ..[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
سلام
بايد تو نظرسنجی هيچ كدام هم ميزاشتي.
فارسی 1 قابل دفاعه .
در جواب به Arsi :.:
فیلم و سریال یه نوع سرگرمیه و هرکسی تماشا میکنه ولی به سلیقه ی افراد بستگی داره .
حالا تو فک کن خانم ها فقط فارسی 1 نگاه میکنن .
و البته گزینه های نظر سنجیتون ناقصه .
من به شخصه , تو سریالها ی این کانال :.:
24 رو دوست دارم و همیشه نگاه میکنم و البته فرار از زندان هم به زودی شروع میشه .
همشون افتضاحه فقط یه کم از آشنایی با مادر خوشم میاد مخصوصا اون یارو بارنی از 24 هم خوشم میاد فرار از زندان هم که بیاد میشینم پای فارسی 1 همون رو نگاه می کنم کلا تو خانواده های ما و فامیلا مون م ا ه و ا ر ه شده فارسی 1 فقط به درد زن های خانه دار و دختر ها میخوره مادربزرگمم خیلی فارسی 1 نگاه میکنه الان هم که دارم اینو مینویسم همه دارن مونس و مونس مسخره رو نگاه میکنن.