یکی از دو استار اسمک دان بزودی هیل خواهند شد/کریس جریکو در WWE میمان
[size=medium] یکی از دو استار اسمک دان بزودی هیل خواهند شد[/size]
برنامه ریزان اسمک دان قصد دارن بین یکی از 2 استار برند اسمک دان یعنی کوفی و ام وی پی یکی رو هیل کنند.(در مورد اینکه چگونه چرا و کجا یکی از این دو استار هیل خواهد شد چیزی گفته نشده).
[size=medium]کریس جریکو در WWE میماند[/size]
طی یکی از آخرین مصاحبه ها که با کریس جریکو شده از علاقه های اون ازش پرسیدند و اون گفته که به موزیک علاقه ی بسیار داره.در همون مصاحبه از آینده ی اون در کمپانی پرسیدند که کریس گفته:دیگه دوست نداره بیش تر از این به کشتی ادامه بده و دوست داره بازنشست بشه و به کار خوانندگی رو بیاره اما خبر خوب برای هوادار های جریکو این هست که اخیرا جریکو تصمیمش رو عوض کرده و گفته که دوست داره در کمپانی بمونه و به استعداد های جدید کمک کنه.
RE: یکی از دو استار اسمک دان بزودی هیل خواهند شد/کریس جریکو در WWE میم
نقل قول:
برنامه ریزان اسمک دان قصد دارن بین یکی از 2 استار برند اسمک دان یعنی کوفی و ام وی پی یکی رو هیل کنند.(در مورد اینکه چگونه چرا و کجا یکی از این دو استار هیل خواهد شد چیزی گفته نشده
خب اگه قرار باشه بین کوفی و ام وی پی یکی رو هیل کنن،
به نظر من قطعا ام وی پی رو هیل میکنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsi
نقل قول:
برنامه ریزان اسمک دان قصد دارن بین یکی از 2 استار برند اسمک دان یعنی کوفی و ام وی پی یکی رو هیل کنند.(در مورد اینکه چگونه چرا و کجا یکی از این دو استار هیل خواهد شد چیزی گفته نشده
خب اگه قرار باشه بین کوفی و ام وی پی یکی رو هیل کنن،
به نظر من قطعا ام وی پی رو هیل میکنن.
نظر من هم مثل شما هست.چون کوفی اصلا هیل بهش نمیاد.هرچند که از دبلیو دبلیویی هیچ کاری بعید نیست.باتیستا ی به اون گلی رو هیل کرد که خیلی ها هم قبول دارند که اصلا نه به قیافه ش میاد و نه به رفتارش.
توی wwe اگه دیدین ری میستریو هم هیل شد تعجب نکنین...
mvp هیل بوده حالا نوبت کوفی....
ام وی پی که تازه چهار نفر پیدا شدن تشویقش کنن رو که هیل نمیکنن و همین خ ود مستر مکمن هر روز حال داشته باشه هیله هر رو ز دلش نخواد فیس wwe میتونه از هورسونگل هم هیل بسازه هیل کردن کوفی که با یه اشاره انجام میشه کار سختی واسه WWE نیست.