هانتر و استفانی در دادگاه + راب و جف + ملیناو سینا و...
سلام خدمت تمام عزیزان...
[align=center]تریپل اچ و استفانی مکمن در دادگاه:[/align]
جدیدا اعلام شده که مربی موسیقی شهر از این 2 نفر به خاطر بدهی آن ها به این شخص از این 2 شکایت کرده.این 2 مقدار $216,666.66 را به این شخص بدهکار هستن و دلیل گرفتن این پول هم سر سامان دادن به وضع اتوبوس خانوادگیشون بوده.!!!
[align=center]عقاید یکسان جف و راب ون دم:[/align]
راب وم دن در سخنان جدیدش گفته است:
قبل از اینکه من بخوام با TNA قرار داد ببندم جف شروع به زنگ زدن به من کرد.این برای برای خیلی عجیب بود چون اون قبلا هیچوقت به موبایل من زنگ نزده بود.اون به من گفت که فکر میتونه که ما 2 تا چه کارهایی که نمیتونیم تو TNA انجام بدیم و میتونیم طرفدارا را خوشحال کنیم کاری که ما تو WWE نمیتونستیم انجام بدیم و این دلیل همون دلیلی بود که باعث نفرت من و جف از WWE میشد.من با WWE قرارداد نبستم چون اون بهم گفت که این کارو نکن.من و جف یه رابطه عمیق دوستانه ای با هم داریم.
اون همچنین در مورد دادگاه جف هم گفته:
من بارها با اون در این مورد صحبت کردم ولی این آدم اصلا به تخ** نیست و خیلی راحت داره زندگیشو میکنه!!!
[align=center]
بازگشت ملینا:[/align]
ملینا د.وای WWE در تو.یتر خود اعلام کرده که من امیدوارم در ماه جون به مسابقات برگردم.
[align=center]تو.یتر سینا:[/align]
سینا در تو.یتر خود در مورد NXT این سخنان را گفته:
او خدای من...بهترین شوء NXT تاکنون.بالاخره اسکیپ شف تونست خودش باشه.خیلی کوچیک.خیلی کند..من واقعا حال کردم.
در این رایطه اسکیپ هم جواب سینا را داده و گفته:
جان من ازت واقعا ممنونم.من سعی میکنم که اسکیپ بهتر , سریع تر و قوی تر رو به تو و تمام طرفدارا بدم.این تازه شروع کاره منه.
[align=center]گریت کالی در فیلم های بالیوود:[/align]
در خبر ها اعلام شده که قرار است که گریت کالی در فیلمی با نام "کشتی" ایفای نقش کند.با مصاحبه ای که با دیگر بازیگران این فیلم شده آن ها گفته اند که کالی یک بازیگر فوقالعاده است و خیلی خوب میتونه از عهده نقش بر میاد و همچنین خیلی قشنگ با همه رابطه ایجاد کنه!
[align=center]ری مستیریو از دست WWE ناراحت است:[/align]
در خبر ها اعلام شده که ری گفته است که اکنون از دست کمپانی ناراحت است.به خاطر اینکه آن ها به ری اجازه نمیدهن که او در AAA show حظور پیدا کند و خوشحالی خود رو از بردن جایزه Jr. tournament را بروز بدهد.
نوکر همه برو بچس تا ته خط...
RE: هانتر و استفانی در دادگاه + راب و جف + ملیناو سینا و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
اون همچنین در مورد دادگاه جف هم گفته:
من بارها با اون در این مورد صحبت کردم ولی این آدم اصلا به تخ** نیست و خیلی راحت داره زندگیشو میکنه!!!
اینجاش رو نفهمیدم میشه یه ذره واضح تر بگید؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pid='195564' dateline='1273817979'
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pid='195562' dateline='1273816982'
معنیش اینه که من بارها در مورد دادگاه با جف صحبت کردم ولی اون اصلا براش مهم نیست و خیلی نسبت به دادگاه و اتهاماش بی اهمیته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
نقل قول:
نقل قول:
معنیش اینه که من بارها در مورد دادگاه با جف صحبت کردم ولی اون اصلا براش مهم نیست و خیلی نسبت به دادگاه و اتهاماش بی اهمیته.
خو بنده خدا از بس حرفه ای شده در این باب که واقعا براش اهمیتی نداره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Comiser Jacobs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
نقل قول:
نقل قول:
نه خیر چون اتحاماتش نیست و الکی براش درست کردن براش اهمیت نداره.چون آدم عاقل که با حرف مردم زندگی نمیکنه.مردم میگن معتاده خوب بگن واقعا که معتاد نیست.
من يه سوال از كاربر بالايي داشتم اگه معتاد نيست پس چرا ميگن معتاده !؟ چرا مردم اين اتهامات رو به كج كاراي ديگه (رندي و سينا و اج و .......) نميزنن !؟ خب حتما اشكال از خود جف هست ديگه....خود من چند تا كليپ ديدم كه جف داره مواد مصرف ميكنه و در حالت عادي نيست...
نه نه نه
مهرداد جان اتهامات جف 95 درصد اثبات شدست , و براي اين براش مهم نيست چون ديگه عادت كرده, سال 2003 رو كه يادتون هست؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE PROUD
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Comiser Jacobs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
نقل قول:
نقل قول:
نه خیر چون اتحاماتش نیست و الکی براش درست کردن براش اهمیت نداره.چون آدم عاقل که با حرف مردم زندگی نمیکنه.مردم میگن معتاده خوب بگن واقعا که معتاد نیست.
شما برو اون لینک هایی که فرستادم رو مطالعه کن، بعد بیا از فنت دفاع کن !