نام فینیشر جدید باتیستا - بلاگ جدید جیم راس
[align=center]-سابمیشن جدیدی که دیو باتیستا در دو هفته اخیر استفاده میکند ، رسما به یکی از فینیشر های او تبدیل شده و اسمش " باتیستا بایت " هست که بر وزن باتیستا بامب می باشد و معنی آن گاز گرفتن باتیستا است.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
-جیم راس در بلاگ جدیدش به موضوعات زیر اشاره کرده است.
قهرمان شدن برت هارت تا حدودی غیر قابل انتظار بود و مطمئنم همه هوادارای هیتمن از اینکه یک بار دیگه او رو با کمربند دیدن خوشحالن.
بله من موتورسیتی ماشین گانز رو دوست دارم اما به شرط اینکه اونها به صورت مناسب معرفی بشن تا من بشناسمشون.اونها جونن و انرژی زیادی دارن و میتونن در بیزنس خیلی موثر باشن.
آیا استینگ هیچوقت در WWE کشتی می گیرد؟آیا اصلا او نیازی به این کار دارد؟من حتی از اینکه چرا او در این مقطع از زندگیش در TNA می گیرد متعجبم.من فکر میکنم استینگ میتونه بدون در نظر گرفتن TNA از DVD ای که WWE میتونه از کریر او بسازه پول زیادی در بیاره.
[/align]
RE: نام فینیشر جدید باتیستا - بلاگ جدید جیم راس
بمب بود به سابمیشن نیز آراسته شد:4:
به امید این که با همین سابمیشن از سینا کویت بگیره:4:
البته چون سینا نور چشمی هست زیاد چشمم آب نمیخوره ولی چه کنیم باید امیدوار بود
سابمیشن خیلی قوی ای هست راه در رفتن نداره در کل ایول به باتیستا با این سابمیشنش:34:
سابمیشن باتیستا خیلی واقعیتر و قویتر از سینا است
چون از مال سینا میشه فرار کرد ولی اگه به مال باتیستا توجه کنین
یه جورایی هر دو دسن طرف رو طوری قفل میکنه
که طرف مجبور به تپ اوت بشه
فقط ارزوم اینه که استین یه ضربه دیگه با گیتارش به مکمن بزنه تا شاید اوضاع بر عکس بشه!!!
واقعا سابمیشن سنگین و باحالیه
خیلی از stfu قویتره
اگه به حرکت باتیستا بایت :4: که باتیستا بر روی سینا انجام داد توجه کنید
بر اثر فشار جمع شدن خون رو در سینه و گردن سینا مشاهده میکنید .:9:
حالا ما هی میگیم از زمانی که باتیستا هیل شده پیشرفت کرده .. کو گوش شنوا!
میشه یکی یه عکسی از این فینیشرش بزاره ؟! :34:
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
http://wrestleshare.net/images/19769859647639166630.jpg
[/align]
دو عکس از این فینیشر :
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]