بازگشت Jim Ross+هوم ویدئو Orton و . . .
سلام
[align=center]هوم ویدئو جدید اورتن[/align]
[align=center]طبق اعلام رسمی wwe این کمپانی قصد دارد یک هوم ویدئو حرفه ای از رندی اورتن تشکیل بدهد که زمان عرضه ی این محصول ابتدای سال جدید میلادی اعلام شده است.
اسم این هوم ویدئو: "Randy Orton: The Viper Uncoiled"[/align]
[align=center]بازگشت جیم راس[/align]
[align=center]جیم راس در جواب به هوادارانی که خواهان بازگشتش هستند چنین گفته است:در جواب به ایمیل یکی از دخترانی که خواهان بازگشت من هست باید بگم که در جهنم راهی وجود نداره.من دنبال یک فرصت هستم و اگر فرصت مناسبی گیر بیاد برخواهم گشت.[/align]
[align=center]مهمان هفته ی اینده راء[/align]
[align=center]همونطور که بچه ها در پست های قبلی هم گفتند مهمان هفته ی اینده راء Ashton Kutcher یکی از بازیگران اکشن-کمدی و همچنین مجری برنامه ی معروف پانک هست.[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]ضبط شوی ان اکس تی و اسمکدان[/align]
[align=center]اما wwe شوی ان اکس تی و اسمکدان رو دیروز در Quicken Loans Arena واقع در Cleveland, Ohio ضبط و به انجام رسوند.[/align]
فعلا . . . بای
RE: بازگشت Jim Ross+هوم ویدئو Orton و . . .
خيلي وقت بود از رندي هوم ويدئو بيرون نميومد...به محض اينكه لينكاش بياد دانلود ميكنم...:4:
بابت اخبار ممنون.
لیستی از بازی های این هم ویدیو منتشر نشده؟؟؟(مثلا بازی های رندی رو از چه سالی تا چه سالی توش جمع آوری کردن)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE PROUD
لیستی از بازی های این هم ویدیو منتشر نشده؟؟؟(مثلا بازی های رندی رو از چه سالی تا چه سالی توش جمع آوری کردن)
سوال خوبی کردی.
هنوز که خود wwe چیزی منتشر نکرده.باید منتظر بمونیم.
ولی اگه چیزی پیدا کردم میزارم.
خدا کنه که زود تر منتشر بشه:13: