بازگشت استین به کشتی+چندین خبر از WWE و TNA
سلام
[align=center]توصیه اریک بیشاف به تماشاگران TNA[/align]
[align=center]اریک بیشاف اعلام کرده که: تماشاگرانی که به دیدن TNA میان،یا همکاری کنند یا TNA رو ترک کنند.
بعضی موقع ها شما میگید که: "چه زمانی میگن اون موقع" (توضیح:منظورش این که تماشاگرا به ما میگن که، کی دیگه کار TNA تمومه) خب دیگه تمومش کنید.
[/align]
[align=center]اسطوره های بیادماندنی[/align]
[align=center]برای اولین بار شبکه ی تلویزیونی Metro Pro Wrestling برنامه ای تحت عنوان Memorial Hall در کانزاس سیتی به تاریخ June 5th با حضور Bob Geigel, Tommy Dreamer, Adam Pearce ، Trevor Murdoch ضبط خواهد کرد.
[/align]
[align=center]اخرین هوس شو در Madison Square Garden[/align]
[align=center]طبق اعلام wwe اخرین هوس شو در این ارنا معروف و بیادماندنی به تاریخ June 19th برگزار خواهد شد.این اخرین شوی برگزار شده در این ارنا خواهد بود و بعد از ان تعمیرات و بازسازی ان شروع خواهد شد.
[/align]
[align=center]بازگشت استین به کشتی حرفه ای[/align]
[align=center]اما از استیو استین دوباره سوال شده که کی به کشتی حرفه ای باز خواهد گشت و ایا برنامه ای در این زمینه خواهد داشت؟
استین می گوید:مسلما هر کشتی گیری که از این رشته خارج میشه،نیاز داره که بیرون رینگ بجنگه.
همیشه بدونید کشتی حرغه ای اولین عشق من هست و من از هوادارانم سپاسگذارم.من توانایی ها و کارم رو در رینگ به انجام رسوندم.
اما حالا من بصورت جدی روی این مسئله زوم کردم.من برخواهم گشت و مثل یک پسر ناپخته و از صفر شروع میکنم.اما شما میخواهید که من از قبل بهتر کار کنم و فکر کنم که بتونم این کار رو انجام بدم.
من هر روز چیزهای جدیدی از کار کردن در هالیوود یاد میگیرم و این یک بازی کاملا جدید هست که من چه کارهایی با WWE کرده بودم.[/align]
[align=center]بازگشت Daffney و Angelina Love به TNA[/align]
[align=center]دیکسی کارتر اعلام کرد که این دو شخص اماده بازی هستند و این هفته به مسابقات باز خواهند گشت.[/align]
فعلا . . . بای
RE: بازگشت استین به کشتی+چندین خبر از WWE و TNA
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsi
[align=center]بازگشت استین به کشتی حرفه ای[/align]
استین می گوید:
حالا من بصورت جدی روی این مسئله زوم کردم.من برخواهم گشت و مثل یک پسر ناپخته و از صفر شروع میکنم.اما شما میخواهید که من از قبل بهتر کار کنم و فکر کنم که بتونم این کار رو انجام بدم.
فکر کنم استین مربی یک فرد بشه و اون رو تبدیل کنه به استیو استین جدید.
ارزوی هر کسیه که دوباره استون کلد رو ببینه من خودم به شخصه واسه برگردنش لحظه شماری میکنم چون که عاشق مسابقات زیباشم
وای اگه برگرده .... نمیتونم خودم رو کنترل کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirnba
ارزوی هر کسیه که دوباره استون کلد رو ببینه.
خوب اینکه معلومه ولی شاید با یه شخصیت جدید وارد رینگ بشه.
مثل اندر که دو شخصیت داره :دد من و رد اویل
با هر شخصیتی که میخواد بیاد...فقط بیاد
چون واقعا یک شخصیت بزرگه توی کشتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TwE F-U
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirnba
ارزوی هر کسیه که دوباره استون کلد رو ببینه.
خوب اینکه معلومه ولی شاید با یه شخصیت جدید وارد رینگ بشه.
مثل اندر که دو شخصیت داره :دد من و رد اویل
رداویل مال کینه
اندر ددمن و امریکن بد ا_س بود و هست
پس با این قرار باید دوباره استانر ها استین به خانواده مکمن را ببینیم. :11:
کلا اگر استاری از کچ بره و دوباره برگرده خودش رو خراب کرده.آستین تو اوج رفت و اگر میخواد بایدبره MMA چون دنبال خشونت وکشتی حرفه ایه.
اصلا حال نمیده برگرده چون برت هارت هم مبعد از چند سال اومد تو wwe خیلی افت کرده استون کلد اصلا نباید حرف بازگشت رو بزنه تازه با این قانون پی جی اگه استین میکروفون دستش بگیره به جای حرفاش باید صدای بیپ فقط بشنویم الان بهتره به یه فوق ستاره ی هالیوود تبدیل بشه از wwe هیچ نون و آبی در نمیاد.