اپديت مصدوميت Randy Orton و ...
1-John Cena شب گذشته درباره ي Evan Bourn در تويتر نوشت : اون يك فرد واقعيه.من احساس ميكنم او ناديده گرفته شده.تيم شدن با وي يك امتياز ويژه محسوب ميشود.
2-به Randy Orton پايان اين هفته گفته شده بود كه وي نبايد بمدت 3 هفته كشتي بگيرد.همچنين با حمله ي Edge به وي شب گذشته انتظار نميره كه Randy بتونه تا چند هفته ي باقي مانده به Fatal 4 Way هيچ مسابقه اي بده و ضربه اي رو تحمل كنه تا بتونه به مسابقه ي 4 نفره برسه.همچنين دكترها هم به وي گفته اند در بعضي موارد مصدوميت ها برميگردد و ادامه پيدا ميكند.در اينصورت Randy بايد عمل جراحي برروي شانه اش انجام دهد.
3-همچنان گفته ميشود كه حضور Undertaker در مسابقه ي 4 نفره 50-50 است اما طبق خبري كه بعد از تيپينگ اسمك دان بدست رسيده اگر Taker نتونه كشتي بگيرد و مسئولان هم نتونن Reymysterio رو راضي به اوردن كنن در اينصورت از Kane استفاده خواهد شد.
RE: اپديت مصدوميت Randy Orton و ...
[align=center]- خدا كنه از كين استفاده كنند تا بعد از سالها ما كمربند سنگين وزن رو بر دوش يك سنگين وزن واقعي ببينيم. [/align]
کین گزینه ی خیلی خوبیه ولی دارن حقش رو میخورن.
مصدومیت رندی اگه تا فاتال فور وی طول بکشه احتمال انتخاب تریپل از همه بیشتره (اگه مصدومیتش خوب بشه.)
ببینین کار کین به کجا رسیده که کمپانی میخواد در وحله اول ری میستریو رو راضی کنه ! بعد اگه ری افتخار نداد (!) کین بیچاره رو بیارن که قطعا برنده که نمیشه هیچ اون شخصی هم که قرار برنده بشه روی کین کاور انجام میده !
زکی !!
چه حرفهایی میزنینا . شما فکرشو نکردین اگه کین و بیارن دل کودکان داخل آرنا و پای تلوزیون با چیپس و پفک و بستنی میشکنه ؟
ری باید بیاد 2 تا پشتک بزنه گردنبد و تی شیرتو بده به بچه ها .
شروین جان حرفت کاملا درسته
کین رو بیارن که همه بچه ها میگرخن :55:
حالا بازم جای شکرش باقیه که کین رو مثل کالی یه شلوار صورتی نمیکنن پاش بگن بیا برقص
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TwE F-U
دارن حقش رو میخورن.
نه نه همچين حرفي رو نزنيد, مطمئن باشيد كه اگه كين شرايط مسابقات سنگين رو داشته باشه و رو به راه باشه قطعا گزينه اول قهرماني رامبل 2011 . چمپ شدن هست ولي متاسفانه كين اصلا آمادگي لازم رو نداره و همش به خاطر خودش هست اگر اينچنين نبود توسط تي ان اي جذب ميشد يا مصاحبه ايي عليه كمپاني ميكرد.
این قدر کین کین نکنید
کین معلومه که 100% مشکل روانی داره
شکی هست؟
در ضمن مطمئنا هنر ری مستریو خیلی بیشتره تا قلدر بازی با 2 متر قد!
ری مستریو محبوب دل هاست
هیچکس پیدا نمیشه از ته دل از ری بدش بیاد!
کارای ری مطمئنا خیلی بیشتر از کین تمرین میخواد...
در ضمن من نفیفهمم چرا به کشتی کج مسخره نگاه میکنید
کالی اون موقع ها طرفداری نداشت
خوب باید یه کاری بکنند
دوست من مسابقات درجه یک کین رو فراموش کردین
اگه لازم باشه کین میتونه شرایطش رو برای مسابقه سنگین اماده کنه
3ساله کین یه استار معمولیه
یادش بخیر وقتی ماسک داشت
هر وقت میومد تو رینگ من مطمئن بودم یه مسابقه سنگین و زیبا در پیش هست
مسابقه هاش با راک اندر تیکر تریپل ایچ استین رویایی بود
ای خدا کین اون موقع کجا که با 2 تا و 3 تا فینشر پین میشد اونم از نوع تامبستون استانر پدیگری
الان اصلا فینیشر لازم لازم نیست با یه gtsناقص پین میشه:10: