میستریو رسما جای اندرتیکر در "فاتال فور وی" را گرفت
سلام
[align=center]میستریو جای اندرتیکر را گرفت[/align]
[align=center]در تیپینگ سه شنبه اسمکدان اعلام شد که اندرتیکر از مسابقه ی قهرمانی سنگین وزن جهان در فاتال فور وی کنار کشیده است.
اعلام شده است که در پایان هفته Dead Man از ناحیه استخوان بینی دچار شکستگی شده است.این اسیب دیدگی در بازی انتخابی تیکر و میستریو در شوی اسمکدان اتفاق افتاد.
اما ری میستریو در تیپینگ سه شنبه اسمکدان یک باتل رویال رو پیروز شد و جواز حضور در مسابقه ی قهرمانی سنگین وزن جهان رو بدست اورد.حالا جک سواگر باید از کمربند قهرمانیش در برابر بیگ شو ، سی ام پانک و میستریو دفاع کند.[/align]
فعلا . . . بای
RE: میستریو رسما جای اندرتیکر در "فاتال فور وی" را گرفت
چرا کین رو جانشین نکردن البته کین خودش مقصره چونکه اینقدر با این کشتی گیر های کوچیک مسابقه داد الان به این روز افتاده واقعا وقتی من کین قدیمی رو میبنم (اون زمانی که تو اوج بود) و با کین الان مقایسش میکنم اون کین کجا و این کین کجا اگه بازیش رو در برابر cm punk میبرد میتونستیم یه کم امیدوار بشیم به کین برای قهرمانی من یکی به شخصه ارزومه که کین یک بار دیگه بتونه قهرمان بشه وبه دوران اوجش برگرده:34:
حیف شد. با وجود آندرتیکر کلی مسابقه قشنگ میشد
نقل قول:
چرا کین رو جانشین نکردن
در تیپینگ دیروز اسمکدان برای جانشینی تیکر یک باتل رویال برگزار شد که ری بازی رو برد و به فاتال فور وی راه یافت.
در مورد کین هم، همه ناراحتن که به این حال و روز گرفتار شده و واقعا عجیبه که چرا این کمپانی از قابلیتهای کین استفاده نمیکنه.