نظر استیو استین درباره WWE vs. TNA و تلوزیون
سلام
[align=center]صحبتهای استین در مورد تلوزیون[/align]
[align=center]من همیشه زمانهایی که بتونم WWE رو تماشا میکنم.زیاد پیگیر مسائل نیستم ولی تا جایی که بتونم دنبال میکنم.از نظر فنی من هنوز با WWE هستم و رابطه ی خوبی با انها دارم.اما همش فقط بخاطر این که، برای بدست اوردن چیزی که خودم میخوام هست.
من واقعا زیاد تلوزیون تماشا نمیکنم.فقط در اون حدی که سر گرم باشم.زمانی که من یک پروژه ی تلوزیونی رو قبول میکنم اونها (مردم و منتقدین) از من میپرسن: تو واقعا تلوزیون و تماشا کردنش رو دوست داری؟ و من در جواب بهشون میگم که نه، من خیلی تلوزیون نگاه نمیکنم.من WWE رو زیاد نگاه نمیکنم.من فقط دوسش دارم.اما به طور کلی زیاد من تلوزیون تماشا نگاه نمیکنم.
[/align]
[align=center]صحبتهای استیو استین در مورد تقابل WWE و TNA[/align]
[align=center]تقابل WWE و TNA ،بله واقعا اونا بی رحم بودند.فقط بی رحم. من همیشه ارزو میکردم TNA در کارش شانس داشته باشه.
من منظورم این که اونا (TNA) در سطح رقابت با WWE نیستن.اما هنوزم اونها فقط میخوان کارشون رو خوب انجام بدن.همین !
من دوستای زیادی دارم که الان اونجا هستند.برای کار بچه ها جای خوبی هست.فقط یه ذره باید محصولشون متفاوت باشه.
اونا باید سعی کنن محصولاتشون از WWE متفاوت باشه و مثل WWE نباشه.بخاطر اینکه هرگز در توانشون رقابت با WWE نیست و نخواهند تونست به سطح WWE برسند. اما باید یه چیزی رو بگم: استوری لاینهاشون سرگرم کننده است. و استعدادهایی رو برای ایجاد سرگرمی در اختیار دارند. اینها همش نظر من بود.
[/align]
فعلا . . . بای