ریتینگ سوپر استارز + صحبت عجیب د میز و ...
سلام به همگی
[align=center]ریتینگ **** استارز این هفته به تاریخ 3 جوئن [/align]
ریتینگ سوپراستارز این هفته به تاریخ 3 جوئن 2010 ( 0.8 ) اعلام شد که این شو 802000 نفر تماشاگر داشت .
[align=center]پوستری جالب از کریس جریکو [/align]
کریس به تازگی در صفحه تو**تر خود پوستر جالبی از خوانندگی خودش قرار داده که شما می تونید از این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دریافت کنید .
[align=center]صحبت عجیب د میز [/align]
یکی از خبرنگاران سعی بر این داشته که با د میز مصاحبه ای انجام بده ولی میز از این کار امتناع کرده و فقط در یک جمله اعلام کرده که شما از این به بعد با یک میز متفاوت رو به رو خواهید شد .
[align=center]------------------------------------------------------[/align]
این می تونه نشون دهتده این باشه که د میز یا به زودی صاحب ورلد چمپین می شه و یا به نقش فیس تغییر پیدا می کنه
RE: ریتینگ **** استارز + صحبت عجیب د میز و ...
كم مونده كه ميز ورلد چمپيون بشه.:11:
احتمالا بعدي هورنسواگله:11::11::11:[hr]
در ضمن لينك عكس فيلتره
ببینید کار کمپانی به کجا کشیده که یه استار درجه سه برای خبرنگارها کلاس میزاره!:17:
واقا ميز داره شخصيت خودش رو تغيير ميده توي يه سال شلوارك رو تبديل به شرت و كلاه مسخرش رو برداشتو جديدن هم يه لباس جديد شبيه مال اج ميپوشه و آهنگش عوض شده وشايد با اين چيزا كمپاني اونو تبديل به يك ورد چمپيون بكنه.:15:
RE: ریتینگ سوپر استارز + صحبت عجیب د میز و ...
خوب مگه قراره تا ابد سينا و امثال سينا قهرمان
wwe بايد به فكر اينده هم باشه
درسته ولی مثلا یه آدم درست حسابی رو قهرمان کنه نه میز رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DX -Army
ببینید کار کمپانی به کجا کشیده که یه استار درجه سه برای خبرنگارها کلاس میزاره!:17:
اتفاقا به نظر من د میز استار درجه 1 WWE هست . چون الان چمپ ها فقط افراد قدیمی هستند ... جان سینا ،
ادج ، کریس جریکو ، آندرتیکر .... شیموس که قضیه داره :4: ... اما د میز در مدت کمی تونست یک شخصیت عالی
از خودش بسازه و یک پارتنز عالی بشه . !
من فكر كنم آخرش هورسنواگل چمپ بشه اگه بشه با دستاي خودم قبر مكمنو ميكنم:27:
نقل قول:
اتفاقا به نظر من د میز استار درجه 1 WWE هست . چون الان چمپ ها فقط افراد قدیمی هستند ... جان سینا ،
ادج ، کریس جریکو ، آندرتیکر .... شیموس که قضیه داره 4 ... اما د میز در مدت کمی تونست یک شخصیت عالی
منم کاملا موافقم میز استار واقعا خوبی هست . هم میکروفون اسکیل بالایی داره و هم نقشش رو عالی بازی می کنه . آهنگش هم که واقعا قشنگ هست و شرایط لازم رو برای ورلد چمپین شدن داره البته تو این وضعیت بهتره با یک وسیله مثلا مانی این د بانک چمپ بشه . تنها بدی میز الان به نظر من فینیشرش هست . اسکال کراشینگ فنالی کاملا مشخص هست که سر حریفش اصلا به رینگ برخورد هم نمی کنه وگرنه بقیه چیز ها خوبه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Humanoid
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DX -Army
ادج ، کریس جریکو ، آندرتیکر .... شیموس که قضیه داره :4: ... اما د میز در مدت کمی تونست یک شخصیت عالی
بله شما درست میگید اما این پارتنر عالی با خرد شدن گروه DX شکل گرفت.کمپانی به خودش اجازه داد برای رشد یه استار درجه 3 به 1 لجند خودش رو تحقیر کنه و دو بار شان رو به میز بازوندش.......