صحبت های جالب The Miz در مجله ی The Miami New Times
سلام
[align=center]The Miz در مصاحبه ای در ایالت میامی با مجله ی The Miami New Times در مورد استار محبوب و منفورش و چیزهای دیگر صحبت کرده است.[/align]
[align=center]زندگی خودت رو چگونه تا به الان ساختی؟[/align]
[align=center]من واقعا نمی دونستم که میخوام با زندگیم در اینده چیکار کنم.در پایان دوران دبیرستان طرز فکر انسان تغییر میکنه.تو شاید بری دانشگاه.تو به جایی میری که انجا از لحاظ شخصیتی پخته میشی.تو شاید بری سمت خانواده و تشکیل زندگی و شاید بری دنبال کسب و کار.زندگی ادم با یکی از اینها درگیر خواهد شد. نمیدونی قرار چه اتفاقی بیفته.اما من گفتم هر کاری رو انجام میدم تا . . .گفتم که من باید به یک استار WWE تبدیل بشم.
[/align]
[align=center]اغاز کشتی حرفه ای[/align]
[align=center]من به لوس انجلس رفتم در مدرسه ی کشتی UPW ثبت نام کردم.من موقعی که به انجا رفتم و ثبت نام کردم،واقعا تو فکر تبدیل شدن به یک ستاره در WWE بودم.من مجبور بودم به مدت 3 سال به صورت مستقل کار کنم.سر انجام تلاشم جواب داد و WWE یک پیشنهاد به من داد.من هنوز پیروز نشده بودم ولی تحت تاثیر قرار گرفتم و میدونستم که قرارداد با WWE برای اینده من پیشرفت به همراه خواهد داشت.من دقیقا با تلاشی که انجام دادم به حقم رسیدم و الان که جلوی شما نشستم قهرمان سایق تیمی جهان هستم.[/align]
[align=center]در کودکی طرفدار کدام کشتی گیر بودی؟[/align]
[align=center]من در کودکی یه بیننده پروپاقرص کشتی بودم و عاشق تیم هایی چون Rockers ،Demolition ،Legion of Doom و Bushwhackers بودم.
[/align]
[align=center]از کدام کشتی گیر نفرت داری ؟[/align]
[align=center]من Iron Sheik رو دوست نداشتم.فکر نکنم کسی هم از Iron Sheik خوشش بیاد.
[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
فعلا . . . بای
RE: صحبت های جالب The Miz در مجله ی The Miami New Times
(( من Iron Sheik رو دوست نداشتم.فکر نکنم کسی هم از Iron Sheik خوشش بیاد. ))
از ایرون شیخ خوشت نمیاد چون ایرانیه :10:
RE: صحبت های جالب The Miz در مجله ی The Miami New Times
اخه کی از تو خوشش میاد که حالا پرسیدن از تو .که تو از کی خوشت میاد یا بدت میاد ..:4: