اخبار پخش اسمکداون در Syfy + ریتینگ راو و ...
[align=center]انتقال اسمکدان به Syfy پخش زنده[/align]
[align=center]فرایدی نایت اسمکداون به طور رسمی شویی را در تاریخ 1 اکتبر 2010 برگذار خواهد کرد و در همین روز این شو به شبکه Syfy منتقل خواهد شد . اعلام شده است که از این به بعد این شو مانند راو به صورت زنده روی ایر می رود .[/align]
[align=center]پا بر جا ماندن سروایور سریس [/align]
[align=center] در اوایل امسال مستر مکمن اعلام کرده بود که پی پی وی سروایور سریس از امسال از بین خواهد رفت و شوی جدیدی جایگزین آن خواهد شد . اما در نهایت از این تصمیم صرف نظر شد وبلیط های این پی پی وی نیز به فروش می رسد . سروایور سریس 2010 در شهر میامی برگذار خواهد شد . [/align]
[align=center]ریتینگ راو این هفته [/align]
[align=center] ریتینگ راو این هفته به تاریخ 7 جوئن 2010 در آغاز شو 3.1 بود که نسبت به هفته قبل کمی افت داشت اما در پایان شو ریتینگ به 3.3 هم رسید . [/align]
[align=center] دارک مچ اسمکداون این هفته [/align]
[align=center] در دارک مچ اسمکداون این هفته ری میستریو و بیگ شو مقابل سی ام پانک و ورلد هویوست چمپین جک سوئگر در استیل کیج مچ قرار گرفتند که تیم ری میستریو و بیگ شو برنده مسابقه شدند .[/align]
[align=center]حضور بث فینیکس در بک استیج اسمکداون این هفته [/align]
[align=center]بث فینیکس که به دلیل مصدومیت فعلا در مسابقات حاضر نیست در بک استیج این اسمکداون دیده شده و این نشود دهنده این می تونه باشه که ما به زودی شاهد بازگشت " د گلمزان " بث فینیکس باشیم .[/align]
RE: اخبار پخش اسمکداون در Syfy + ریتینگ راو و ...
آقا تورو خدا نظم بخش اخبارو دارید این خبر پا برجا موندن سوروایو سریس رو من بار سومه تو انجمن میبینم
نقل قول:
پا بر جا ماندن سروایور سریس
این خبر مال چند روز پیشه.
نقل قول:
دارک مچ اسمکداون این هفته
این خبرم مال چند روز پیشه،بار اول من خودم تو نتایج تیپینگ اسمکدان به تاریخ 8 June یه بار بهش اشاره کردم،بچه های دیگه رو نمی دونم.
اما در مورد پخش زنده اسمکدان مثل راء باید بگم که اگر اینطور بشه واقعا اسمکدان رو دوباره زنده میکنه و ریتینگش مثل راء بالا میاد.
فركانس شبكه ساي فاي رو نداريد؟
اصلا تو ******* هست اين شبكه؟